spot_img
21.7 C
Moschato
21.7 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Χρυσό στο Λονδίνο η Tαυριώτισσα Βάσω Μιλλούση δείτε το video

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Βάσω Μιλλούση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου (video).

Το ταξίδι της Βάσως Μιλλούση στο Λονδίνο το χειμώνα είχε… χρυσή κατάληξη. Μακάρι και το ταξίδι της το καλοκαίρι στην αγγλική πρωτεύουσα να έχει την ίδια επιτυχία, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

 Η 27χρονη γυμνάστρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου στην κατάμεστη από κόσμο “North Greenwich Arena”.

 Η Μιλλούση συγκέντρωσε 14,500 βαθμούς και μοιράστηκε το πρώτο σκαλί στο βάθρο με την Ιταλίδα Καρλότα Φερλίτο. Η Ισραηλινή Βαλέρια Μακσιούτα ήταν τρίτη με 14,300 βαθμούς.

Την Τετάρτη (11/1) η αθλήτρια του Κώστα Σιούτη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά από δώδεκα χρόνια.

Ο δεύτερος Έλληνας αθλητής που πήρε την ολυμπιακή πρόκριση, ο Βλάσης Μάρας επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό του μονόζυγου παρότι είχε την έκτη καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις αθλητές στην ενόργανη γυμναστική. Ο Βασίλης Τσολακίδης είχε πάρει την πρόκριση μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο δίζυγο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δείτε το πρόγραμμα της Μιλλούση:

Η Βάσω Μιλλούση στη δοκό στο test event του… από vivinamou

http://www.sport24.gr/

Gold Metal in Beam @ London 2012 Test Event

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ