spot_img
22.7 C
Moschato
22.8 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Διαδημοτικό Θεατρικό Φεστιβάλ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρουσχετικά με την μεγάλη επιτυχία του 5ου Διαδημοτικού Θεατρικού Φεστιβάλ που πραγµατοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 5Ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ» 

Σηµαντικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και υψηλή συµµετοχή κοινού

Με µεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του 5ου ∆ιαδηµοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ∆ήµων της Αττικής που στην τελευταία φάση του πραγµατοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Στο Φεστιβάλ συµµετείχαν οι ∆ήµοι Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Ιλίου, Αγ. Παρασκευής,  Καισαριανής και ∆ιονύσου µε εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάσθηκαν από 26/9/2012 έως 7/10/2012. Οι πολίτες-θεατές των παραστάσεων ανταποκρίθηκαν σηµαντικά στο κάλεσµα του ∆ήµου µας για συγκέντρωση τροφίµων µακράς διαρκείας µε σκοπό τη υποστήριξη οικογενειών της περιοχής που αντιµετωπίζουν πρόβληµα βιοπορισµού. 

Μετά από αίτηµα πολλών κατοίκων της περιοχής το Θεατρικό Εργαστήρι «Εν ∆ράσει» του ∆ήµου   Μοσχάτου-Ταύρου, επανέλαβε µε ιδιαίτερη επιτυχία, το έργο του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή «Του Κουτρούλη ο γάµος» (σε ελεύθερη διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου), για τέσσερις επιπλέον παραστάσεις, στις 13-14 & 20 – 21/10/2012. Η παράσταση που τιµήθηκε µε 15 συνολικά βραβεία σε Πανελλήνια Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στα οποία συµµετείχε το φετινό καλοκαίρι, προσέλκυσε και πάλι πλήθος θεατών που γέµισαν ασφυκτικά και τις τέσσερις ηµέρες το Πολιτιστικό Κέντρο του ∆ήµου µας, κλείνοντας έτσι µε τον καλύτερο τρόπο την πορεία της.

Σε δήλωσή του ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυµίου ανέφερε τα εξής: «Το θεατρικό κοινό του Μοσχάτου και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε ακόµα µια φορά το σηµαντικό αυτό θεσµό και παρακολούθησε όλες τις παραστάσεις που πραγµατοποιήθηκαν. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συντελεστές της παράστασης του Θεατρικού Εργαστηρίου του ∆ήµου µας και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Ναρλή εµψυχωτή και σκηνοθέτη της σηµαντικής αυτής παραγωγής που αποτέλεσε πολύ µεγάλη επιτυχία. Είµαι σίγουρος ότι και τη φετινή περίοδο, το Θεατρικό Εργαστήρι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε να προσφέρει στους ενδιαφερόµενους θεατρική παιδεία και στην πόλη µας άρτιες παραγωγές που διεκδικούν υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσµα και µεγάλη συµµετοχή κοινού».

Από το Γραφείο Τύπου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ