spot_img
22.9 C
Moschato
22.9 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«Συλλέγω Εμπειρίες» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταύρου για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

«Συλλέγω εμπειρίες» – «Εμπειρίες ανάγνωσης»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταύρου με αφορμή την 2η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος» 

φιλοξενεί στον χώρο της, από τις 4-8 Απριλίου, δράσεις που θα ενταχθούν στο πλαίσιο του γενικότερου εορτασμού και θα αφορούν τους ποικίλους τρόπους που τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα βιβλία.

Η βιβλιοθήκη θα φιλοξενήσει για κάθε εργαστήριο ένα τμήμα σχολείου. Για τις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εργαστήρια & βιβλία:
Δευτέρα, 10.00 π.μ.: ΥΛΙΚΑ- Τα εικαστικά στη Βιβλιοθήκη, Samantha Friedman, Ο κήπος του Ματίς, Μέλισσα για όλες τις τάξεις.
Τρίτη, 10.00 π.μ.: ΦΩΣ- Η απόλαυση να διαβάζεις στο σκοτάδι, Isol, Νοτούρνο, εκδ. Μάρτης, για Α’ & Β’ Δημοτικού.
Τετάρτη, 10.00 π.μ.: ΜΑΓΕΙΑ – Οι ιστορίες στην οθόνη, Μικρή Σάρλοτ σκηνοθέτις, Μέλισσα, για Ε’ & Στ’.
Πέμπτη, 10.00 π.μ.: ΣΥΛΛΟΓΗ – Η ποίηση στην βιβλιοθήκη , Αλέξης Κυριτσόπουλος, Το πηγαινέλα στα σύννεφα, Ίκαρος, προτεινόμενες τάξεις Ε’ & Στ’ Δημοτικού
Παρασκευή, 10.00 π.μ.: ΚΛΙΜΑΚΑ – Μικραίνοντας και μεγαλώνοντας μέσα στα βιβλία: Peter Sis, Ο πιλότος και ο μικρός πρίγκιπας, Μεταίχμιο, προτεινόμενο για Γ’ & Δ’ Δημοτικού.

Συμμετοχές στο τηλ. : 2103417939 και ώρες: Δευτέρα & Τετάρτη: 14.00.- 20.00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 -17.00, ή στο tayrobib@otenet.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ