spot_img
25.9 C
Moschato
25.8 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Mοσχάτο: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Κρεμαστιωτη.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε ολόκληρη την κοινωνία του Μοσχάτου. Ο Κωνσταντίνος Κρεμαστιωτης, έφυγε ξαφνικά και άδικα από την ζωή, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, τον πρόδωσε η καρδιά του στα 34 χρόνια του.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ένα νέο παιδί, ένας χαμογελαστός και γεμάτος ζωντάνια άνθρωπος, έφυγε τόσο άδικα, τόσο αναπάντεχα από κοντά μας.

Ο 34χρονος Κώστας, νέος, δραστήριος στα δρώμενα της πόλης μας , τον γνωρίσαμε μέσα από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού (παίκτης, επίτροπος, βοηθός) αλλά και την ενεργό συμμετοχή του,  βαθμοφόρος στο 2o Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου.

Οι φίλοι του και όχι μόνο τον αποχαιρέτισαν και του είπαν το τελευταίο αντίο την Παρασκευή 8 Απριλίου στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου. Αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο,  ένα παλιό, καλό κυνηγόπουλο…

 

2o Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου
Εχθές έφυγε από κοντά μας ο βαθμοφόρος Κωνσταντίνος Κρεμαστιωτης. Αύριο στις 16:00 θα του πούμε το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου. Αδελφέ μας θα είσαι πάντα στις αναμνήσεις μας…!!!

Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού Υπήρξε παίκτης, επίτροπος, βοηθός. Μαλώσαμε κάποιες φορές αλλά περάσαμε καλά άλλες τόσες. Απο αύριο θα επιστρέψουμε στον “χαβαλέ” μας, όπως όλοι, γιατί η ζωή συνεχίζεται. Σήμερα, όμως, αποχαιρετήσαμε ένα παλιό και καλό μας κυνηγόπουλο… Καλό ταξίδι Κώστα…

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.. Καλό του Ταξίδι!!

πηγη.  http://my-mosxato.blogspot.gr/

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ