spot_img
27.7 C
Moschato
27.7 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία των Δήμων Kαλλιθέας , Ν.Σμύρνης και Μοσχάτου –Ταύρου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία των Δήμων της Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Kαλλιθέας , Ν.Σμύρνης και Μοσχάτου –Ταύρου

Στην Καλλιθέα σήμερα 29-11-2016, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστου Καπάταη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, Ν.Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με σκοπό την εφαρμογή και τον συντονισμό δράσεων του προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία «Έλα στον κύκλο μας».

Οι εκπρόσωποι του ΕΔΣΝΑ παρουσίασαν τις λεπτομέρειες  του προγράμματος και απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων .

Οι Δήμαρχοι δήλωσαν με την σειρά τους την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την ανακύκλωση και  ότι θα υποστηρίξουν ένθερμα την εφαρμογή του προγράμματος έτσι ώστε να έχει θετικά αποτελέσματα.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε ότι η ανακύκλωση θα εφαρμοστεί με επιτυχία και στους υπόλοιπους  Δήμους του Νότιου Τομέα Αθήνας.

Εντείνουμε την προσπάθεια μας σε συνεργασία με τον Α΄ βαθμό Ο.Τ.Α, για άμεση και αποτελεσματική μετάβαση στο νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Κωστάκης Μανώλης , Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης Κρικρής Γιώργος, Ειδικός συνεργάτης  Οικονόμου Βασίλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου-Καμπά, το στέλεχος του ΕΔΣΝΑ κ. Σταματοπούλου Ευθυμία και ο Διευθυντής του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νότιου Τομέα Λεωνίδας Μύαρης.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ