spot_img
28 C
Moschato
28 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Δημοτικές Εκλογές: Ζώταλης, Καρύδη, Κατσιφή και Μελίστας στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Ευθυμίου (φώτο)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τέσσερις πολύ σημαντικές παρουσίες για το ψηφοδέλτιό του, στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Ζώταλης, Κατερίνα Καρύδη, Θεοδώρα Κατσιφή και Θανάσης Μελίστας συναντήθηκαν με τον Ανδρέα Ευθυμίου και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στις προσεχείς εκλογές. 

Οι τέσσερις παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι ανήκουν στον συνδυασμό του Άρη Κρεμμύδα, ο οποίος πρόσφατα με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ανδρέα Ευθυμίου. 

Να θυμίσουμε ότι οι παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αποχωρήσει από την παράταξη που έχουν εκλεγεί και έχουν ανεξαρτητοποιηθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου: 

Συναντήθηκα σήμερα με τους Δημοτικούς Συμβούλους: Δημήτρη Ζώταλη, Κατερίνα Καρύδη, Θεοδώρα Κατσιφή και Θανάση Μελίστα. 

Η συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα, όπου κυριάρχησε η κοινή μας πεποίθηση στο να εργαστούμε από κοινού για τον Δήμο μας. 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι με τους προαναφερθέντες Δημοτικούς Συμβούλους θα πορευθούμε μαζί στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, «Μοσχάτο – Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος». 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό στόχο για έναν Δήμο πιο σύγχρονο και πιο ανθρώπινο στην υπηρεσία των πολιτών του Μοσχάτου και του Ταύρου. 

Με όραμα, με σχέδιο, με εργατικότητα και με αποτελεσματικότητα, ανοίγουμε μια νέα σελίδα για τον Δήμο μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ