spot_img
25.9 C
Moschato
25.9 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Στέφανος Φαναρίτης : ΑΕ Μοσχάτου, μια πόλη, μια οικογένεια, μια ανερχόμενη ομάδα…

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΑΕ Μοσχάτου, μια πόλη, μια οικογένεια, μια ανερχόμενη ομάδα… 

Οι “παρέες” γράφουν ιστορία…
Το έχω πει πολλές φορές και δεν το κρύβω ότι όνειρο μου είναι να δω την ΑΕΜ στις Εθνικές κατηγορίες, εκει που της αξίζει να βρίσκεται. “Θέλω να σε ΔΩ Γ ΕΘΝΙΚΗ…”

Φέτος έγιναν όλα σωστά, μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος, προγραμματισαμε, χτίσαμε, επιλέξαμε τα σωστά “δομικά.υλικά” και φυσικά επενδύσαμε σε ένα ταλαντούχο οραματιστή προπονητή που ανέλαβε να υλοποιήσει το όνειρό μας


Οι συγκυρίες καλές, οι πλανήτες στην θέση τους και εμείς έτοιμοι όσο ποτέ.


Η μεγάλη χαρά στα μάτια και στις καρδιές των Μοσχατιωτών είναι κάτι που υπάρχει συνέχεια στο μυαλό μου.


Όλοι στην Διοίκηση αυτό που θέλουμε για την ομάδα μας είναι να την δούμε ψηλά εκεί που της αξίζει να πάει….


Έχουμε καταφέρει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και τον έχουμε κάνει να θέλει να μας βλέπει κάθε Κυριακή σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε. Φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Η ομάδα αυτή δεν έχει ταβάνι…


Κάναμε τον καλύτερο προγραμματισμό με πολλές φιλοδοξίες και χωρίς συμβιβασμούς…
Υπάρχει πλάνο διοικητικό που έχει χτιστεί με μακροχρόνιο ορίζοντα και γίνεται προσπάθεια να τηρείται ευλαβικά από όλους. Η ομάδα είναι οικογένεια με τα καλά και τα άσχημα που υπάρχουν, ενώ υπάρχουν δυνατοί δεσμοί μεταξύ όλων των μελών. Οι νόμοι της ομάδας διέπονται από το τρίπτυχο σεβασμός, πειθαρχία και δικαιοσύνη. Έχουμε το κατάλληλο υλικό και την σωστή συνταγή για να πετύχουμε και για αυτο παλεύουμε.


Φέτος η ομαδα εχει ποιότητα, προσωπικότητα και παίκτες με εμπειρία. Παράλληλα ολοι δίψάνε για την διάκριση, για το βήμα παραπάνω. Απο την αρχή το πιστέψαμε, ξέραμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, ακόμα κι όταν οι πιθανοτητες δεν ήταν με το μέρος μας.


Παράλληλα χτίζουμε το μέλλον με τις καλύτερες Ακαδημίες από καταβολής των. 


Πραγματικά είμαστε περήφανοι για το προπονητικό μας team τόσο στην Α ομάδα με τον Νίκο Κούστα και τους συνεργάτες του Δερμάτη, Μανίκα, Αθανασόπουλο, Έλβις, Γραμμέλη, Ωρολογά όσο και στις Ακαδημίες μας με τον Άρη Κακογιάννη και τους Ρουστέμη, Ντέμο, Χαβέλλα, Χάιτα Πέππα Σπανό και Σαπαλίδη.


Vammos amigos…
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ Γ ΕΘΝΙΚΗ…

ΜΟΝΟΝ ΑΕΜ

ΥΓ Αυριο 19/03 ψηφίζουμε την συνέχεια και την ολοκλήρωση της προσπάθειάς που αρχίσαμε πριν 2 χρόνια κόντρα στην εσωστρέφεια και τα λάθη του παρελθόντος.

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ