spot_img
22.9 C
Moschato
22.9 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Με επιτυχία η 5η Γιορτή Βιβλίου στο “Νίκος Τεμπονέρας” στον Ταύρο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η γιορτή βιβλίου στην κοινότητα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου από τους μαθητές των Δημοτικών του σχολείων.
Η διοργάνωση έγινε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας βιβλίου.

Τα δημοτικά σχολεία 1ο, 2ο , 3ο και 4ο παρουσίασαν πέντε θεατρικά δρώμενα και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα του κοινού.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασίλης Γρούμπας και κ. Γιάννης Σάββας, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης κ. Παναγιώτης Χατζηαντωνίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Κατερίνα Καρύδη, κα Ελένη Μωραίτη και κ. Μάκης Πεφάνης. Η Υπεύθυνη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου και υπέρμαχος του βιβλίου, κα Άννα Βλάχου καθώς και τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου, κα Ελευθερία Χερουβείμ και κα Βίκυ Τσαμπάζη.

Η παρουσίαση και ο συντονισμός έγινε από τη συγγραφέα κα Θεοδώρα Κατσιφή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διευθυντές των σχολείων κα Ευαγγελία Βάχλα (3ο Δημοτικό), κ. Γεώργιος Πίσλιαβας (4ο Δημοτικό), κ. Απόστολος Κασσελούρης(2ο Δημοτικό) και κ. Ανδρέας Μπέσσας (1ο Δημοτικό)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενισχύσει τη σχέση των παιδιών με το βιβλίο και τις βιβλιοθήκες και ήταν συγκινητική η ανταπόκριση γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών και φίλων στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο.

Μετα το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ευθυμίου δήλωσεΜία καταπληκτική εκδήλωση απολαύσαμε σήμερα στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, στην 5η Γιορτή Βιβλίου από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας. Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Ταύρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας πέντε θεατρικά δρώμενα, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημά μας! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές μίας γιορτής που έγινε πλέον θεσμός για το Δήμο μας και πολλά μπράβο στους μαθητές μας και τους δασκάλους τους για τη συμμετοχή τους!

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ