spot_img
28 C
Moschato
28 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου βραβεύει τις καλύτερες μαθητικές εκθέσεις.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για εικοστή ένατη συνεχή χρονιά, προκήρυξε τον καθιερωμένο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης μεταξύ των μαθητών της ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

29ος Διαγωνισμός Εκθέσεων Φιλανθρωπικού Σωματείου Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
«Διονύσιος Θεοφιλάτος» 

Το 1990 το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου-«Διονύσιος Θεοφιλάτος» θεσμοθέτησε Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα την Τρίτη Ηλικία για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου. 

 Από τότε τελείται κάθε χρόνο και οι βραβευμένοι μαθητές λαμβάνουν χρηματικά έπαθλα και τιμητικά διπλώματα, που προσφέρουν Χορηγοί. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν λαμβάνουν αναμνηστικά διπλώματα. 

 Στόχος του διαγωνισμού αυτού είναι, η καλλιέργεια από την παιδική ηλικία του ενδιαφέροντος, της αγάπης καθώς και αισθημάτων σεβασμού και αλληλεγγύης για τους Ηλικιωμένους. 

Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10.00 στην ” Μιχαλοδημητράκειο” αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου!

 …………………………………………….. 

 Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ιστορικό Σωματείο του Μοσχάτου, που ιδρύθηκε το 1962 με την αποστολή να προσφέρει στέγη, αγάπη & φροντίδα σε άπορους εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Έκτοτε και στηριζόμενη σε δωρεές ιδιωτών και φορέων συνεχίζει ακούραστα το φιλανθρωπικό, εθελοντικό της έργο. Κάθε βοήθεια σε είδος ή σε χρήματα είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη αλλά απολύτως αναγκαία. 

• Διεύθυνση: Κοραή 40, Τ.Κ. 183 45, Μοσχάτο 

• Ώρες λειτουργίας: Δευτ.–Σαβ. 8.00-14.30, 17.30-20.00 

• Τηλ.: 210 9418193, 210 9415663 

• Φαξ: 210 9419063 

• E-mail: kmerimna@otenet.gr 

• Ιστοσελίδα: www.kmerimnamosxatou.gr 

Πηγή..  http://my-mosxato.blogspot.gr/

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ