spot_img
18.4 C
Moschato
18.3 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Έναρξη “Καρναβαλιού 2020” με Τρελό Θησαυρό & Colour Day Festival στο Μοσχάτο (photos-video)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για 31η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου στολίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις απόκριες στηρίζοντας ένα θεσμό που προσφέρει ψυχαγωγία και ευκαιρίες διασκέδασης στους πολίτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ξεκίνησε η γιορτή του Καρναβαλιού στον Δήμο μας, με το πάντα ενεργό Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού να δίνει τον τόνο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Και φέτος, έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τις παρελάσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις τουΚαρναβαλιού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την παραδοσιακή μίνι παρέλαση από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, του Αντιδημαρχου Πολιτισμου Ακη Δειξιμου, της Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου Μαρίας Τσελιου, καθώς επίσης παρών ήταν και οι Αντιδήμαρχοι (Φελάς Γιώργος, Γρουμπας Βασίλης) ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης Γιάννης Σαββας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Απόστολος Σιωκας, Καρύδη Κατερίνα, Αγγελόπουλος Σπύρος)!

Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου και τέρμα την Πλατεία Δημαρχείου, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού σκόρπισαν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους!

Επίσης στους δρόμους του Μοσχάτου δυναμικό παρών έδωσαν με τα κρουστά τους και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα Quilombo!

Έκπληξη η παρουσία στο φετινό Καρναβάλι το Colour Day Festival, που χρωματίζει την πόλη μας.

Νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στον Ταύρο και η Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρά Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020 με τα παραδοσιακά κούλουμα.

O κ. Ευθυμίου δήλωσε: Ξεκίνησαν οι φετινές Καρναβαλικές μας εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του Βραζιλιάνικου συγκροτήματος κρουστών Quilombo!
Με τη μίνι παρέλασή τους, για 7η συνεχή χρονιά κοντά μας, γέμισαν με ήχους και χρώμα τους δρόμους της πόλης μας, δίνοντας τη σκυτάλη στην οργανωτική ομάδα του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού!
Οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού «ζωντάνεψαν» με το κέφι τους την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ η παρουσιάστρια του Καρναβαλιού μας, η Κατερίνα Καρύδη και το Colour Day Festival έδωσαν μία μικρή γεύση για το τι μας περιμένει στη συνέχεια του καρναβαλιού!
Εύχομαι να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τις φετινές μας αποκριάτικες εκδηλώσεις και φυσικά εύχομαι δύναμη στα πληρώματά μας που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις παρελάσεις μας!
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου: http://dimosmoschatou-tavrou.gr/programma-ekdiloseon-karna…/
Καλή Αποκριά σε όλους!

Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ