spot_img
18.1 C
Moschato
18 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ξέφρενο Καρναβάλι και φέτος στο Μοσχάτο, με κέφι και χιλιάδες Καρναβαλιστές (εικόνες)!

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

-Χιλιάδες εικόνες! Χιλιάδες Χαμόγελα στο Καρναβάλι του Μοσχάτου!

-Ξέφρενο Καρναβάλι 2020 και φέτος στο Μοσχάτο, με κέφι και χιλιάδες Καρναβαλιστές!

-Πλήθος κόσμου στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

-Η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο γέμισε καρναβαλικά πληρώματα, κέφι, μουσική και χιλιάδες θεατές!

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων καρναβαλιστών και πλήθος επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 14.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Μοσχάτο, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου και του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικακου.

Επίσης στις καρναβαλικές εκδηλώσεις παρόν ήταν και η Αντιπριφερειαρχης Δήμητρα Νάνου!

Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι και οι πλατείες του Μοσχάτου είχαν γεμίσει με μεταμφιεσμένους κάθε ηλικίας, ενώ την ώρα της παρέλασης η Λεωφόρος Μακρυγιάννη πλημμύρισε από χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες που χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Παρουσιάστριες, η Κατερίνα Καρύδη και Σάρα Εσκεναζυ.

Με το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίστηκε στην Πλατεία Δημαρχείου με τη νεανική συναυλία με τους Alcatrash, OGE, MIKE, Έλενα Τσαγκρινού και τον Κώστα Δόξα. Τη συναυλία χρωμάτισε το Colour Day Festival!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες απο το Καρναβάλι στο Μοσχάτο!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά μετά το πέρας των παρελάσεων: «Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα εορτής στην πόλη μας κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού. Φέτος, η συμμετοχή των καρναβαλιστών και των επισκεπτών στην πόλη μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Καρναβαλιού, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία και τους φορείς της πόλης που σηκώνουν μεγάλο, αλλά ευχάριστο, «βάρος» για την επιτυχημένη πορεία των παρελάσεων, τους αιρετούς, τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάσθηκαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις διοικήσεις των Μέσων Μεταφοράς και την RSF Hellas που για άλλη μία χρονιά στάθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους θεατές που κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης μας με την παρουσία τους.

Αξίζει να σταθώ στον πολύτιμο ρόλο του παιχνιδιού του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού και της οργανωτικής του επιτροπής, αλλά και στους χορηγούς μας, που για άλλη μία χρονιά στάθηκαν κοντά μας στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που κάθε χρονιά γίνεται ακόμα καλύτερη!

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι.»




.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ