spot_img
18.4 C
Moschato
18.3 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Απονομή επάθλων και ειδικά βραβεία στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού Μοσχάτου! (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κυνήγι Χαμένου ΘησαυρούΜοσχάτου – Ταύρου 2020, ανακοίνωση αποτελεσμάτων, απονομή επάθλων, ειδικών βραβείων και δώρων!!!!! #ΚΧΘ

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 , στο κατάμεστο, Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου, Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού στο Μοσχάτο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής επάθλων για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού.

Στην εκδήλωση εκτός από τα πρώτα βραβεία δόθηκαν στα παιδιά ύστερα από κλήρωση δώρα από τους χορηγούς. Επίσης ειδικά βραβεία, δόθηκαν σε όλους όσους στήριξαν το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος με την σειρά του αφού τους ευχαρίστησε, υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους, θερμός υποστηρικτής του Κυνηγιού και τόνισε.. “ο Χαμένος Θησαυρός δεν θα χαθεί ποτέ, γιαυτό εγώ αλλά και όλοι μας θα διαφυλάξουμε το θεσμό του Κυνηγιού ώστε να περάσει στις επόμενες γενιές. Μπράβο σε όλους σας. Για ακόμη μια φορά, δώσατε ζωή και κέφι στην πόλη μας! Και του χρόνου!”

Εκεί είμαστε και εμείς το mymosxato και σας παρουσιάζουμε τα όσα συνέβησαν, δείτε τα χαμόγελα των παιδιών που για 15 μέρες ζωντάνεψαν την πόλη μας!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, το κέφι και την “αγάπη” που δείχνετε ο ένας στον άλλο. Ήταν πολύ όμορφα φέτος. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!! Και του χρόνου!!! Εσείς κρατάτε το ΚΧΘ ζωντανό, σας αγαπάμε Κυνηγόπουλα!!! 

Κάντε κλικ εδώ να δείτε τις φώτο από τις απονομές.





.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ