spot_img
25.5 C
Moschato
25.4 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ομιλία του Δημήτρη Σταθακόπουλου στο Μοσχάτο – «1821-2021. Αυτοκριτική και κριτική των συμμαχιών. Ο Επιτήδειος Ουδέτερος και οι σημερινές ελληνοτουρκικές σχέσεις».

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ακυρώθηκε η ομιλία του κ. Σταθακόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 07:00 μ.μ. στην ομιλία του Δρ. Δημητρίου Σταθακόπουλου με θέμα:

«1821-2021. Αυτοκριτική και κριτική των συμμαχιών. Ο Επιτήδειος Ουδέτερος και οι σημερινές ελληνοτουρκικές σχέσεις». 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου Κων/πόλεως και Σολωμού 2ος όροφος. 

Είσοδος ελεύθερη!

Ο Δημήτριος Σταθακόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στον Άρειο Πάγο , κυρίως ασχολούμενος με εμπορικά και ναυτιλιακά θέματα. 

Σπούδασε νομικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλάει αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και τούρκικα. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην ένωση ευρωπαϊκών δικηγορικών συλλόγων (CCBE – Βρυξέλλες ). Μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. 

Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα με άριστα από το Πάντειο πανεπιστήμιο ( τμήμα κοινωνιολογίας της ιστορίας ), ασχολούμενος κυρίως με την οθωμανική περίοδο, όπου και δίδαξε ως συνεργάτης του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή. 

Υπήρξε αθλητής της υδατοσφαίρισης στον Εθνικό Πειραιά ( νυν αντιπρόεδρος Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ ) και ιστιοπλοΐας στον ΠΟΙΑΘ. 

Σπούδασε Βυζαντινή μουσική και παραδοσιακούς χορούς στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και είναι διπλωματούχος μαϊστωρ – μουσικολόγος με έμφαση στην παραδοσιακή μουσική. 

Είναι μέλος και νομικός σύμβουλος του Ομίλου απογόνων αγωνιστών 1821. 

 Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις ( 1987-1989 ). 

Συγγραφέας 15 βιβλίων, πονημάτων και πλέον των 300 άρθρων με έντονη κοινωνική παρεμβατική παρουσία στα επιστημονικά και πολιτιστικά δρώμενα. 

Μέλος και διοικητικό στέλεχος πολλών σωματείων , βραβευμένος από πάμπολλους φορείς, έχει δημοσιεύσει τις απόψεις του σε εφημερίδες και περιοδικά καθώς και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα , με ισχυρή θετική ανταπόκριση από το κοινό. 

ΠΗΓΗ ..  http://my-mosxato.blogspot.gr/

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ