spot_img
20 C
Moschato
20 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

To Τμήμα Μουσικοκινητικής ΑμεΑ για την πυρκαγιά στα εμβληματικά Σφαγεία στον Ταύρο.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Οι διαχειριστές της σελίδας του Τμήματος Μουσικοκινητικής ΑμεΑ, του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο facebook, κοινοποίησαν ένα πολύ όμορφο κείμενο, για την πυρκαγιά στα εμβληματικά Σφαγείαστον Ταύρο.

Διαβάστε τα όσα γράφουν!

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τα ιστορικά Σφαγεία του Ταύρου κάηκαν σε μια καταστροφική πυρκαγιά, που άφησε πίσω της μόνο αποκαΐδια και μας γέμισε όλους θλίψη.
Δυστυχώς ανάμεσα στις αίθουσες που καταστράφηκαν ολοσχερώς, είναι κι αυτή της Μουσικής Γωνιάς που στεγάζει το τμήμα Μουσικοκινητικής για ΑμεΑ.
Η στενοχώρια όλων μας είναι απερίγραπτη και τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, προσπαθούσαμε να βρούμε το κουράγιο και τα λόγια για να μοιραστούμε μαζί σας τα συναισθήματά μας.
Το μυαλό μας γυρνάει πίσω στις εικόνες ενός όμορφου χώρου, γεμάτου παιδικές φωνούλες, γεμάτου μουσική, χαμόγελα και πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και για αυτούς για τους οποίους το κάνουμε.
Αυτός ο χώρος δεν υπάρχει πια…
Υπάρχει όμως ακόμα στην καρδιά μας, η άσβεστη θέληση να συνεχίσουμε να δημιουργούμε, να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε σας και στις οικογένειές σας, να συνεχίσουμε να παράγουμε το σημαντικό έργο που παράγουμε τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτή την θέληση καμιά φωτιά, καμιά καταστροφή, κανένας αστάθμητος παράγοντας δεν μπορεί να την κάμψει, γιατί είναι αποτέλεσμα μιας συνειδητής απόφασης να είμαστε εδώ και να είμαστε μαζί σας και με τα παιδιά σας.
Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να ξαναχτίσουμε αυτά που είχαμε και ακόμα περισσότερα. Και έχουμε ξεκινήσει να το προσπαθούμε από την ίδια κιόλας ημέρα της πυρκαγιάς. Τίποτα δε χάνεται αν δεν το αφήσουμε εμείς να χαθεί, όλα ξαναγεννιούνται, όλα ξαναφτιάχνονται, όταν οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν.
Αυτό το τμήμα έχει κάνει καλό, όχι μόνο στα παιδιά σας και στις οικογένειές σας, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι γίναμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι επειδή υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το τμήμα στην πόλη μας.
Να είστε βέβαιοι λοιπόν, ότι η θλίψη έγινε πείσμα και αποφασιστικότητα και αυτά είναι πλέον που καθοδηγούν τις ενέργειες μας.
Στόχος μας είναι ενόψει της νέας χρονιάς που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, να μη χαθεί ούτε μια μέρα για τα παιδιά μας. Και θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται, θα κτυπήσουμε όποια πόρτα χρειάζεται, θα είμαστε εκεί μέχρι να το πετύχουμε.
Η δημοτική αρχή αλλά και η πολιτεία, άμεσα δεσμεύτηκαν για την άμεση αποκατάσταση του ιστορικού χώρου των σφαγείων, ωστόσο για ένα διάστημα θα πρέπει να συνεχίσουμε σε κάποιον άλλο χώρο που ελπίζουμε πως θα βρεθεί σύντομα. Οι εθελοντές και η καθηγήτρια του τμήματος θα είναι παρόντες σε αυτή την προσπάθεια. Να είστε όλοι αισιόδοξοι, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας και θα τα πούμε πάλι σύντομα. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ