spot_img
20.4 C
Moschato
20.4 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ανδρέας Ευθυμίου: Με σεβασμό στους συμπολίτες μας, συνεχίζουμε να είμαστε ο Δήμος με τα χαμηλότερα τέλη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου!

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας, συνεχίζουμε με συνέπεια την ορθολογική πολιτική μας και για τα δημοτικά τέλη της νέας χρονιάς.

Συνεχίζουμε να είμαστε ο Δήμος με τα χαμηλότερα τέλη (1,02€/τ.μ. στις οικίες), με καθαριότητα στην πόλη κάθε μέρα όλο τον χρόνο, χωρίς οφειλές σε μισθοδοσία εργαζομένων και ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς οφειλές για τη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Ηλεκτροφωτισμού.

Προβαίνουμε σε νέες μειώσεις στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από 0 – 500 τ.μ. για να τις στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Είμαστε αλληλέγγυοι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με ειδικά μειωμένα τιμολόγια και απαλλαγές δημοτικών τελών. Διατηρούμε τον δημόσιο χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, τους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν τη μάχη για να διατηρείται η πόλη καθαρή σε καθημερινή βάση.

Με τα νέα απορριμματοφόρα, τα νέα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας και τα μηχανήματα έργου που παραλάβαμε πρόσφατα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Με χρηστή διοίκηση και έργο, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Το πλήρες δελτίο τύπου για τα δημοτικά τέλη του 2021, όπως τα ενέκρινε στην χθεσινή του συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου-Ταύρου, μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ