spot_img
25.9 C
Moschato
25.9 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Τρώει κάθε μέρα μια μπουκιά από το μεσηριανό του άντρα της και αποκαλύπτει τον λόγο

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

«Του είπα πως αφού δεν μπορούμε να τρώμε μαζί, θα τρώω μια μπουκιά από το φαγητό του για να ξέρει ότι είμαι μαζί του», είπε η σύζυγος.

Η Tracy Howell δεν μπορούσε να τρώει κάθε μέρα μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος έλειπε για τη δουλειά, αλλά αποφάσισε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να τη σταματήσει από το να βρίσκεται κοντά του.

Η γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία με το φαγητό που είχε ετοιμάσει για να πάρει μαζί του ο άνδρας της, λέγοντας ότι η μπουκιά που είχε φάει συμβολίζει πως είναι μαζί του όταν τρώει μεσημεριανό στη δουλειά.

Γρήγορα, η ανάρτησή της έγινε έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άνθρωποι από όλο τον κόσμο εκφράζουν την συγκίνησή τους για την γλυκιά χειρονομία της Tracy.

Στο ποστ, η Tracy έγραψε:

«Ο Κλίφορντ κι εγώ είμαστε παντρεμένοι εδώ και 41 χρόνια και του ετοιμάζω το φαγητό που παίρνει στη δουλειά από την πρώτη μέρα του γάμου μας. Κάποιες φορές, πηγαίνω το μεσημέρι στον χώρο εργασίας του για να φάμε μαζί. Πάντα μου έλεγε ότι το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεται με κάποιον που αγαπάει».

Η γυναίκα συνέχισε λέγοντας ότι, αφού δε μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά του για να τρώνε μαζί, θα έτρωγε μια μπουκιά από το κολατσιό του, για να ξέρει ότι βρίσκεται πάντα κοντά του.

Έτσι, ένα βράδυ, ενώ του ετοίμαζε το καθιερωμένο κολατσιό, αποφάσισε να πάρει μια μπουκιά, χωρίς να του πει τίποτα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη μέρα, ο Κλίφορντ της είπε πως κάποιος είχε πάρει μια μπουκιά από το μεσημεριανό του.

«Του εξήγησα το λόγο και του φάνηκε πολύ γλυκό. Από τότε, το κάνω αρκετά συχνά και κάθε φορά μου λέει ότι χαίρεται που ήμουν μαζί του εκείνη την ημέρα και πως το φαγητό ήταν ακόμα πιο νόστιμο», κατέληξε.

Η συγκινητική ανάρτηση έχει μαζέψει περισσότερα από 23.000 likes στο Facebook και χιλιάδες ήταν αυτοί που σχολίασαν θετικά την χειρονομία της Tracy.

«Μπορώ να καταλάβω πώς ο γάμος σου παραμένει τόσο δυνατός μετά από 41 χρόνια», σχολίασε μια γυναίκα.

«Ο γάμος σου είναι πρότυπο για όλους μας», έγραψε μια άλλη.

ieidiseis.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ