spot_img
16.5 C
Moschato
16.4 C
Tavros
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Βασίλης Σπανάκης: Ενημερωτικό Μαρτίου 2021

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Βασίλης Σπανάκης, Βουλευτής Ν.Δ. – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ –

Ομιλία στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για το Ελληνικό 

Η ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση Σύμβασης Διανομής Ακινήτου – Σύστασης Δικαιώματος Επιφάνειας Ακινήτου Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

Δείτε περισσότερα

Για τις πολιτικές ευθύνες ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη

Απόσπασμα από την ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, όπου αναφέρθηκα στις πολιτικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε περισσότερα

 
Η ομιλία μου στο Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών:

«Κύρωση της Απόφασης (ΕΕ, ΕΥΡΑΤΟΜ) 2020/2053 του Συμβουλίου της 14ης Δεκεμβρίου 2020 για το σύστημα των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την κατάργηση της απόφασης 2014/335/ΕΕ, Ευρατόμ και άλλες διατάξεις»

Δείτε περισσότερα

Η ομιλία μου στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων για τις Δημόσιες Συμβάσεις
 «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές»

Δείτε περισσότερα


Να παραταθεί η ισχύς του πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Να παραταθεί η ισχύς του πίνακα επιτυχόντων (ΦΕΚ Γ 567/12-4-2019) και να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από τους εναπομείναντες αδιόριστους επιτυχόντες του εν λόγω διαγωνισμού, ζήτησα με Κοινοβουλευτική μου παρέμβαση από τον Υπουργό Οικονομικών.

Δείτε περισσότερα

Να μειωθεί ο συντελεστής ΦΠΑ στις πρόσθετες ύλες σύνθεσης και για τις ζωοτροφές για τα ζώα συντροφιάς

Την ανάγκη να μειωθεί άμεσα ο συντελεστής ΦΠΑ στο σύνολο των πρόσθετων υλών σύνθεσης ζωοτροφών προκειμένου να μειωθεί η τιμή πώλησης και των ζωοτροφών για τα ζώα συντροφιάς, ζήτησα με Ερώτηση που κατέθεσα προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Δείτε περισσότερα


Κοινοβουλευτική παρέμβαση για αυξημένη φύλαξη της περιοχής Μοσχάτου-Ταύρου

Ερώτηση για την άμεση ανάγκη για αυξημένη φύλαξη της περιοχής Μοσχάτου-Ταύρου κατέθεσα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε την παρέμβαση
 

Ομιλία στο Σχέδιο Νόμου του Υπoυργείου Υγείας

Η ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας, για τις δυνατότητες του Νέου Εμβολιαστικού Κέντρου στο Ελληνικό και για την καθημερινή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δείτε περισσότερα


Κοινοβουλευτική παρέμβαση για την άμεση ένταξη των Τελωνειακών Υπαλλήλων στις επαγγελματικές ομάδες που εμβολιάζονται κατά προτεραιότητα

Την επιτακτική ανάγκη να ενταχθούν οι Τελωνειακοί Υπάλληλοι στις επαγγελματικές ομάδες που εμβολιάζονται κατά προτεραιότητα ζήτησα με Κοινοβουλευτική μου παρέμβαση από τους Υπουργούς Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού.

Δείτε περισσότερα
– ΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ –
Με αφορμή το πρώτο Ψυχοσάββατο ανάρτηση για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον

Η σκέψη μας σήμερα είναι σε όσους έχουν φύγει από την ζωή. Το πρώτο Ψυχοσάββατο όμως τιμούμε και τους νεκρούς αστυνομικούς που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος έφυγαν άδικα από κοντά μας. Σήμερα σκεφτόμαστε τις οικογένειες τους και όσα πρέπει να κάνει η Πολιτεία.
Τους οφείλουμε πολλά, τους ευχαριστούμε, τους τιμούμε!

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Προτεραιότητα μας είναι η αντιμετώπιση φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού. Η συνεργασία όλων είναι επιβεβλημένη. Η 6η Μαρτίου είναι η Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Είναι η Ημέρα που μας θυμίζει ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για τα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα 
Στη Δημοκρατία δεν χωράει καμία μορφή βίας

Για το μπαράζ των επιθέσεων στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαρτίου δήλωσα: «Καταδικάζω το μπαράζ των νέων επιθέσεων τη νύχτα στην Αθήνα. Έχω ήδη καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή για αύξηση της φύλαξης στο Μοσχάτο που έγινε και πάλι στόχος. Μάλιστα, ακριβώς κάτω από το σπίτι που μεγάλωσα. Για άλλη μια φορά θα πω ότι στη Δημοκρατία δεν χωράει καμία μορφή βίας».

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γυναίκες,
άλλωστε και η ίδια η ζωή γυναίκα είναι!

Διαβάστε περισσότερα
Η νέα εποχή στην Οικονομία ξεκίνησε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό
 
Με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ξεκινά η νέα εποχή στην Οικονομία με στόχο να μείνουν όρθιοι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δηλαδή οι ελεύθεροι επαγγελματίες, εκατομμύρια εργαζόμενοι και περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις. Κάθε ένας από εμάς!
Με τη δήλωση του σήμερα, ο Πρωθυπουργός όρισε το περιβάλλον εκείνο που πρέπει να βρει τα βήματα του την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.
Με τα μέτρα αυτά ξεκινά ταυτόχρονα και η δυναμική της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα
Καλή κι ευλογημένη Καθαρή Δευτέρα! Καλή Σαρακοστή!


Διαβάστε περισσότερα
Μιλάμε μαζί – Η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε

Την πρώτη μου διαδικτυακή συζήτηση διοργάνωσα την Τετάρτη 17/3/2021 με θέμα «Μιλάμε μαζί – η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε» και καλεσμένους την Αθηνά Καλύβα – Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Υπουργείου Οικονομικών, τον Φώτη Κουρμούση – Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Υπουργείου Οικονομικών και τον Θάνο Πετραλιά – Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Υπουργείου Οικονομικών.

Παρακολουθήστε εδώ
200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα. Χρόνια πολλά!

Σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, ο φετινός διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου.
Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα για την 25η Μαρτίου εδώ
– ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ –
Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο Kontra Channel με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή (3/3)Ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “artmagazino” στο ΑΡΤ fm με τους δημοσιογράφους Ε. Κοσμοπούλου & Σ. Σταθάκη (11/3)
Ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Social Maira” στο ΘΕΜΑ Radio με τη δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα (19/3)Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο Kontra Channel με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή (19/3)
Στην εκπομπή “Kontra 24” στο Kontra Channel με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη (24/3)O Βασίλης Σπανάκης στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Ξενάκη (25/3)
Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Ξενάκη (31/3)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ