spot_img
21.5 C
Moschato
21.5 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή “Πλάνα με Ουρά”

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην  Εκπομπή της ΕΡΤ2 “Πλάνα με Ουρά”,  μια εκπομπή με ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς.

Πλάνα με ουρά

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ που φιλοδοξεί να κάνει τους ανθρώπους τους καλύτερους φίλους των ζώων!

Η νέα σειρά εβδομαδιαίων ωριαίων εκπομπών “Πλάνα με ουρά”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων. Ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς, στην πόλη και στην ύπαιθρο.

Μπροστά από τον φακό του σκηνοθέτη Παναγιώτη Κουντουρά περνούν γάτες και σκύλοι, άλογα και παπαγάλοι, αρκούδες και αλεπούδες, γαϊδούρια και χελώνες, αποδημητικά πουλιά και φώκιες – και γίνονται οι πρωταγωνιστές της εκπομπής.

Τα “Πλάνα με ουρά”, μέσα από ποικίλα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, αναδεικνύουν ενδιαφέρουσες ιστορίες ζώων και των ανθρώπων τους. Μας αποκαλύπτουν άγνωστες πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσμο των ζώων. Γνωρίζοντάς τα καλύτερα, είναι σίγουρο ότι θα τα αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

Γιατί τα ζώα μας δίνουν μαθήματα ζωής. Μας κάνουν ανθρώπους!

Στο 24ο επεισόδιο της σειράς εκπομπών “Πλάνα με ουρά”:

Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη μας υποδέχεται στο φιλόξενο σπίτι της, για να μας… φανερώσει τον Φανούρη, τον παιχνιδιάρη γάτο της οικογένειας, που είναι γεννημένος για τον φακό.

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη στο οροπέδιο του Στρούμπουλα, στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη για να γνωρίσουμε τους Never Alone, μια οικογένεια ανθρώπων και σκύλων που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση και τα ταξίδια.

Τέλος, συναντάμε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο καταφύγιο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και συζητάμε για το νέο σχέδιο νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, το οποίο πολύ σύντομα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, αλλά και για τη δική του σχέση με τα ζώα.

Το 24ο επεισόδιο της σειράς εκπομπών “Πλάνα με ουρά” θα μεταδοθεί το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 18:00, από την ΕΡΤ2.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ