spot_img
23.2 C
Moschato
23.1 C
Tavros
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

(Vid) Διαρρήκτες άδειασαν γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Μοσχάτο

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Βίντεο από το “χτύπημα” διαρρηκτών σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας σε κεντρικό σημείο στο Μοσχάτο. Δεκάδες ηλεκτρονικές συσκευές κατάφεραν να κλέψουν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στην επιχείρηση.

Στόχος διαρρηκτών έγινε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/4, στην οδό Μακρυγιάννη στο κέντρο του Μοσχάτου. Οι κινήσεις των διαρρηκτών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Τρεις νεαροί δράστες έσπασαν τη τζαμαρία χρησιμοποιώντας το καπάκι από ένα φρεάτιο. Πήραν και το καλάθι από περίπτερο για να βάλουν σε αυτό τα κλοπιμαία. Μπήκαν στο εσωτερικό και μέσα σε 58 δευτερόλεπτα κατάφεραν να πάρουν 85 ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλεφωνά, laptop, tablet, χρήματα και άλλα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ένας έτρεξε προς το ταμείο όπου έψαχνε τα συρτάρια και βρήκε περίπου 300 ευρώ. Οι δύο συνεργοί άρπαξαν μία προς μία τις ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και φορούσαν γάντια ώστε να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Έξω από τα κατάστημα υπήρχε συνεργός που κρατούσε τσίλιες και σε κοντινή απόσταση τους περίμενε ένα πέμπτο άτομο με αυτοκίνητο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία καθώς είχε ηχήσει ο συναγερμός, σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασαν στην περιοχή όμως οι δράστες έφυγαν με ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ