spot_img
20.4 C
Moschato
20.4 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ολοκληρώθηκε η Δωρεάν διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ σε Μοσχάτο και Ταύρο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του  χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Μάιου 2021 μεγάλη διανομή τροφίμων, σε οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος, στο κλειστό γήπεδο Καποδιστρίου 1 και Ποσειδώνος, Μοσχάτο.

Η ανωτέρω δράση υλοποιήθηκε μέσω της Σύμπραξης ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.

Η διανομή υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, παρουσία της Αντιδημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Βασιλικής Καραβία και της Δήμητρας Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Υπεύθυνη δράσης η Βασιλική Καραβία, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης και Λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε η κ. Καραβία!

Ολοκληρώθηκε χθες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο 3ος κύκλος διανομής τροφίμων στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής

Διανεμήθηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων ανά δικαιούχο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, προϊόντα καθαριότητας, νωπά κρέατα, τυριά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά).

Ωφελούμενοι του προγράμματος ήταν οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ) που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας την προσπάθεια για την ανακούφιση και στήριξη των συνανθρώπων μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ