spot_img
21.5 C
Moschato
21.5 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ολοκληρώθηκαν οι Αθλοδιακοπές 2021 του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με τον καλύτερο τρόπο και με ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν φέτος οι Αθλοδιακοπές 2021 του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου!

Αναλυτικά!

Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ολοκληρώθηκαν οι Αθλοδιακοπές 2021 του Δήμου μας.

Τα παιδιά της πόλης μας είχαν την χαρά να συμμετέχουν για 4 εβδομάδες στον συγκεκριμένο θεσμό που υλοποιήθηκε την φετινή χρονιά σε νέες κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις, τόσο στο Μοσχάτο όσο και στον Ταύρο.

Φέτος επανασχεδιάσαμε την δράση των Αθλοδιακοπών, βασιζόμενοι στις επιθυμίες και στις ανάγκες των οικογενειών και παιδιών της πόλης μας.

Υιοθετώντας νέες ιδέες και δράσεις, δώσαμε έμφαση στην διαδραστική συμμέτοχη και ουσιαστική εκπαίδευση των παιδιών. Σταθμίσαμε την ανάγκη της αθλητικής δράσης ως βασικό παράγοντα της ψυχαγωγίας και της ανάπτυξης του αισθήματος ευγενούς άμιλλας στους συμμετέχοντες. Ενισχύσαμε το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς που για ακόμη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Εμπλουτίσαμε το ημερήσιο πρόγραμμα με περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικές πρωτοβουλίες και εκπαιδευτικές επισκέψεις και ενέργειες. Αξιοποιήσαμε σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία με απώτερο σκοπό τα παιδιά μας να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους.

Επιλέξαμε τους εκπαιδευτές και εμψυχωτές με αναβαθμισμένα πρότυπα και ποιοτικά κριτήρια, θέτοντας ως κανόνα ,τις ηθικές αξίες , την επαγγελματική εμπειρία και την εξειδίκευση στα παιδαγωγικά καθήκοντα. Απόδειξη πως πετύχαμε τον στόχο μας είναι η ανανέωση του ραντεβού παιδιών και εκπαιδευτών για τις Αθλοδιακοπές 2022 με δάκρυα χαράς και ευτυχίας. Όλοι μαζί μια αγκαλιά και μία καρδιά αγάπης για την στήριξη της δουλειάς μας και την κατανόηση στις οδηγίες μας και τις συμβουλές μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, στους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν, στους συνεργαστείς μας και φυσικά στους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Ραντεβού του χρόνου χωρίς μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις.

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ