spot_img
18.5 C
Moschato
18.4 C
Tavros
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Αγιασμός στα σχολεία Μοσχάτου και Ταύρου (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν τους γονείς και τους μαθητές που συγκεντρώθηκαν στις αυλές των σχολείων της, οι ιερείς των κατά τόπους ενοριών τέλεσαν τον καθιερωμένο Αγιασμό, για μια δημιουργική και αποδοτική σχολική περίοδο 2021-2022.

Η τελετή του Αγιασμού στα σχολεία, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 13 Σεπτεμβρίου 2021 στο προαύλιο χώρο των σχολείων.

Στον αγιασμό, για τη νέα σχολική χρονιά, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο π. Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και υγεία σε μαθητές και γονείς. “Είχα την χαρά να βρεθώ μαζί με τους μαθητές μας, τους δασκάλους τους, τον π. Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δήμητρα Νάνου καθώς και με συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και της τελετής του αγιασμού, στην πόλη μας.
Κάθε φορά το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είναι το βίωμα μιας σπουδαίας στιγμής. Για άλλους είναι η αρχή και για άλλους η συνέχιση ενός όμορφου ταξιδιού γνώσης, εμπειριών, φιλιών, δύσκολων στιγμών που στο τέλος όμως ένα είναι σίγουρο, ότι όλοι το αναπολούν.
Εύχομαι σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, υγεία και δύναμη ώστε η σχολική χρονιά να είναι χαρούμενη, γεμάτη ελπίδες και χωρίς προβλήματα.
Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου μας, είμαστε πάντα στο πλευρό σας, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια σας.” 
είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου 

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ