spot_img
17.4 C
Moschato
17.4 C
Tavros
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Δήμος βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του Ταύρου στα ΑΕΙ το 2020 (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Τελετή Βράβευσης των αποφοίτων Λυκείων (2019-2020) από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργάνωσε μία όμορφη και συγκινητική τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Ταύρου, στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τη σχολική περίοδο 2019-2020.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τριτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20.00, στο Σινέ- Μασκώτ, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικών Κοινοτήτων Μοσχάτου και Ταύρου.

Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν στο σύνολό τους στο κάλεσμα του Δημάρχου για την βράβευσή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία συγκινητική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Σε μια ζεστή εκδήλωση, τιμήσαμε τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ μαθητές και μαθήτριες των λυκείων του Ταύρου, για τη σχολική χρονιά 2019-20. Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειές τους για τον αγώνα που έκαναν, σε δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας. Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά της πόλης μας που καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο. Τους εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου!

Όσα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και επιθυμούν να παραλάβουν τη διάκρισή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου (Μοσχάτο) στο 21320 19630.

Μήνυμα  Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την εκδήλωση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου προς τιμή των εισαχθέντων   μαθητών των Λυκείων  του Ταύρου στα ΑΕΙ το 2020

Θέλω να συγχαρώ όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές του Ταύρου που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες νικήσατε τα εμπόδια που βρήκατε μπροστά σας, βάλατε τους δικούς σας στόχους, τους παλέψατε και πετύχατε.

Στη ζωή θα έχετε να δώσετε πολλές μάχες, σε άλλες θα νικήσετε, σε άλλες όχι. Σημασία έχει πάντοτε, να κάνετε αυτό που πιστεύετε και νιώθετε, ότι είναι καλύτερο για σας και για αυτά που πιστεύετε. Γι’ αυτό σας εύχομαι η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι και η αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας! Και ασφαλώς πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα σας μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Έχοντας αναλάβει πριν από λίγες ημέρες τα καθήκοντα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στοχεύω σε μια Αστυνομία φιλική απέναντι στους πολίτες και φιλική απέναντι στους νέους. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να θεωρείτε ότι έχετε όλη τη δυνατότητα να κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις με τη δική σας γνώση και εμπειρία, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το πώς μπορεί η Αστυνομία να είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική επ’ ωφελεία όλης της κοινωνίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ