spot_img
18.1 C
Moschato
18 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

“ΟΧΙ στην Βία” Ηχηρό μήνυμα Ελευθερίας Μοσχάτου & Παναθηναϊκού (photos)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το «Τριφύλλι» νίκησε με 66-69 την Ελευθερία Μοσχάτου, χάρη σε τρίποντο της Λύμουρα στην εκπνοή. Κέρδισε ο χαρακτήρας του αγώνα

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ, ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑΣ

Ελευθερία Μοσχάτου & Παναθηναϊκός: Με την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν έδωσαν μέσα από τον αθλητισμό ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους πως η γυναίκα έχει την Δύναμη να πει ΟΧΙ στην Βία!

Φιλικό Φιλανθρωπικό αγώνα διοργάνωσε η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ της Α.Ο Ελευθερία Μοσχάτου με την Πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού στις 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου Μιαούλη 60.

Με τις δυο ομάδες να δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα για το μέλλον της κοινωνίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Έρευνας ΔΙΟΤΙΜΑ.!

Έγινε εις μνήμην των γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Έρευνας ΔΙΟΤΙΜΑ. Η Διοτίμα παρέχει υπηρεσίες νομικής βοήθεια και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε επιζώσες έμφυλης βίας. https://diotima.org.gr

Η Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχθηκε την κόουτς Καπογιάννη με λουλούδια ενώ πραγματοποίησε αρκετές όμορφες δράσεις για την καταπολέμηση της βίας κατά του γυναικείου φύλου.

Παρών ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου Αρης Δημητρίου, οι Βουλευτές Β’ Αθηνών (Αννα Καραμανλή, Βασίλης Σπανακης), η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου και πολλοί άλλοι.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟ επικράτησε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 66-69 στο φινάλε με τρίποντο από τη Λύμουρα.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-36, 61-56, 66-69

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ