spot_img
23.5 C
Moschato
23.5 C
Tavros
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

«Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023» Έναρξη Τετάρτη 6/9 (πρόγραμμα)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Συναυλίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής έρχονται τις προσεχείς μέρες σε Ταύρο και Μοσχάτο, στα πλαίσια του φεστιβάλ Ταύρεια, αλλά και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου κάθε Σεπτέμβριο.

Έναρξη για το Φεστιβάλ «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ταύρο

  • Συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα στο Μοσχάτο και στον Ταύρο
  • Θεατρικές παραστάσεις και θέατρο σκιών
  • Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινάει το Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023». Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεγάλες συναυλίες, μουσικό πρόγραμμα και θέατρο σκιών για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις αλλά και αφιερωματικές συναυλίες.

Η έναρξη του φεστιβάλ στον Ταύρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης-Αγίου Γεωργίου γίνεται με τη θεατρική παράσταση «Συνεργός» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργο Χριστοδούλου, στις 20.30. Πρόκειται για μία παραγωγή, η οποία στηρίζεται σε πραγματική ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Στον ίδιο χώρο στον Ταύρο, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, οι μικροί θεατές και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν το μουσικό συγκρότημα «Τρίγωνον», ενώ την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, οι συμπολίτες μας θα απολαύσουν την μεγάλη συναυλία με τους 4 θρύλους της ροκ, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Γιάννη Μηλιώκα και τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Οι συναυλίες των γνωστών ονομάτων θα συνεχιστούν με τον Μανώλη Μητσιά στον Ταύρο και τον Μπάμπη Στόκα στο Μοσχάτο, ενώ οι θεατές  μπορούν να απολαύσουν, επίσης, συναυλία με τραγούδια του ελληνικού σινεμά, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και συναυλία αφιέρωμα στον Τσιτάνη.

Παράλληλα, στις θεατρικές παραγωγές, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στις 20.00 οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μαράν Αθά» με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη, βασισμένο στο συγκλονιστικό διήγημα του Θωμά Ψύρρα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Η παράσταση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης-Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, όπου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσουμε το διαπολιτισμικό φεστιβάλ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ» κατά τη διάρκεια του οποίου θα απολαύσουμε χορευτικά συγκροτήματα, συναυλίες και έκθεση.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Το πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου μας για άλλη μία χρονιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους συμπολίτες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας σε μία ποικιλία εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Με ελεύθερη είσοδο για όλους, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης αλλά και γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, σας περιμένουμε να ψυχαγωγηθούμε, να συναντηθούμε και να περάσουμε όμορφα, γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη!»


spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ