spot_img
17.5 C
Moschato
17.5 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Εκτέλεση στο Μοσχάτο: Ποιος είναι ο Γεωργιανός που δολοφονήθηκε – Τι λένε τα ρωσικά ΜΜΕ (βίντεο)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για την εκτέλεση του Γεωργιανού αναφέρθηκαν εκτενώς ρωσικά και γεωργιανά ΜΜΕ, τάσσοντάς τον στον σκληρό πυρήνα γνωστής μαφίας που πραγματοποιεί ληστείες

Ο 40χρονος Γεωργιανός που δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά στο Μοσχάτο μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειάς του ήταν μέλος της γεωργιανής μαφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε χθες στο Μοσχάτο είναι μέλος της γεωργιανής μαφίας και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ρωσικά και γεωργιανά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία και μάλιστα μιλούν για το θύμα με το κωδικό όνομα Σότικο. Η δολοφονία σχετίζεται με συγκρούσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της γεωργιανής μαφίας.

Η δολοφονία πιθανώς σχετίζεται με συγκρούσεις με άλλα μέλη της μαφίας και ειδικότερα με θέματα διευθέτησης χρημάτων.

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν πέσει σε… τοίχο. Κι αυτό γιατί, ο 40χρονος Γεωργιανός φέρεται να έχει «καθαρό» ποινικό μητρώο στη χώρα μας κι έτσι αναζητούν πληροφορίες στο παρελθόν του άνδρα στη χώρα από την οποία κατάγεται, ώστε να δουν εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο.

Eπίσης, οι Αρχές εξετάζουν κάμερες της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στο δράστη, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη συνεργού. Η δολοφονία θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις επαφές του θύματος που ζούσε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.

Πηγή tanea.gr

Βίντεο από ρωσικό δημοσίευμα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ