spot_img
17.9 C
Moschato
17.8 C
Tavros
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Ανακοίνωση για τη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2023

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 8:30 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ που κατοικούν σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου  Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ,  όπως προκύπτουν από τις λίστες του ΟΠΕΚΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν, με τηλεφωνική κλήση ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ή e-mail. Οι δικαιούχοι κατά τη διανομή θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Aστυνομική Tαυτότητα ή Διαβατήριο
  • Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι ή οι συνδικαιούχοι απαιτείται νόμιμη εξουσιοδότηση.

Η διανομή ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στην παραλία Μοσχάτου οδός Καποδιστρίου 1 και Ποσειδώνος, Μοσχάτο.

Καθώς πρόκειται να διανεμηθεί μεγάλη ποσότητα προϊόντων ανά δικαιούχο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, προϊόντα καθαριότητας, νωπά προϊόντα και φρέσκα φρούτα) οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ομαλή μεταφορά των προϊόντων που θα παραλάβουν έχοντας  σακούλες και καροτσάκι λαϊκής, αυτοκίνητο κλπ.

Πληροφορίες: τηλ. 2103462125, 210 9422927, 2109418655

Κοινοποίηση σε:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ