spot_img
24.6 C
Moschato
24.6 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Δήμητρα Νάνου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα διενέργειας δωρεάν rapid test σε πολίτες.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δήμητρα Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών

Η #Περιφέρεια_Αττικής συνεχίζει στους Δήμους της Αττικής, στοχευμένα και μεθοδικά, και σε συνεργασία με τον #ΙΣΑ, το πρόγραμμα διενέργειας δωρεάν rapid test σε πολίτες. Ειδικότερα, στην #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών διενεργήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι:

22.2 στην πλατεία Δημαρχείου (Κοινότητα Μοσχάτου)#ΔήμοςΜοσχάτουΤαύρου, παρουσία του Δημάρχου, κ. #ΑνδρέαΕυθυμίου.

18.2 στο Experience Park στον #ΔήμοςΕλληνικού_Αργυρούπολης.

17.2 στην πλατεία Ατταλείας (Κοινότητα Ταύρου) #ΔήμοςΜοσχάτουΤαύρου.

Το συντονισμό των δράσεων και την ευθύνη των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής (#ΚΕΠΙΧ) και του ΙΣΑ έχει ο κ. Γ. Στεφανάκος, Συντονιστής του ΚΕΠΙΧ, ενώ ο προγραμματισμός γίνεται σε συνεργασία και με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γιάννη Κεχρή.

Οι εν λόγω ενέργειες εντάσσονται στο πλέγμα των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί από τον Περιφερειάρχη, κ. #GiorgosPatoulis, ήδη από το πρώτο κύμα της πανδημίας για την προστασία των πολιτών, μέσα από τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και την ισχυροποίηση του τείχους προστασίας.

Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρίζονται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ, ενώ οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι ευθυγραμμισμένες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί σχετικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ