spot_img
24.6 C
Moschato
24.6 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Φτερούγες Κοτόπουλου με γλάσο σόγιας και μελιού

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Dimitris Skarmoutsos μαγειρεύει “φτερούγες από τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος με γλάσο σόγιας και μελιού”

ΥΛΙΚΑ

40 μικρές φτερούγες κοτόπουλου

1 φλ. σάλτσα σόγιας

1 λεμόνι, χυμός

1/2 φλ. μέλι

1 1/2 κ.γ. αλάτι

1 1/2 κ.γ. πιπέρι

1 κ.γ. μπαχάρι, σκόνη

1 κ.γ. τσίλι, σκόνη

1/2 κ.γ. κύμινο, σκόνη

1/2 κ.γ. σκόρδο, σκόνη

Για την παρασκευή χρησιμοποιήθηκε: Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε στο μίγμα το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, το κύμινο, το σκόρδο και το τσίλι. Ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε τις φτερούγες στο μίγμα και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C. Απλώνουμε τις φτερούγες σε ένα ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά.
  5. Όση ώρα ψήνονται, τις περνάμε με ένα πινέλο με την υπόλοιπη μαρινάδα για να γλασαριστούν.
  6. Αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ dimitrisskarmoutsos.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ