spot_img
28 C
Moschato
28 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Ανδρέας Ευθυμίου για την Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων!

Αναλυτικά από την επίσημη σελίδα του Δημάρχου!

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου.

Αυτή η ημέρα, δεν είναι μέρα «γιορτής». Δεν είναι επιλογή των αδέσποτων ζώων να ζουν μόνα τους, να κρυώνουν, να διψάνε, να πεινάνε και να κινδυνεύουν κάθε στιγμή. Δεν ήταν επιλογή τους να γεννηθούν στο δρόμο, ούτε να εγκαταλειφθούν από τους ανθρώπους που ήταν η «οικογένειά τους». Για να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των αδέσποτων φίλων μας, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια της πολιτείας, όσο οργανωμένη κι αν είναι.

Όλοι μαζί, με κοινή προσπάθεια και αγώνα, με ενημέρωση και αλλαγή στη στάση ζωής μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ας ενημερωθούμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, για τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων. Ας βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας τα φροντίζουν, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να τα φροντίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, προσφέροντάς τους τροφή και νερό.

Κοινοποιώντας τις αγγελίες για υιοθεσία, στηρίζοντας το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων, επιλέγοντας να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι που βρίσκεται μόνο του στο δρόμο ή σε κάποιο καταφύγιο, μόνο τότε, με κοινή δράση και στάση ζωής, θα έρθει η στιγμή που ο αριθμός των αδέσποτων ζώων θα μειωθεί, προσφέροντάς τους την αγάπη και την οικογένεια που τόσο έχουν ανάγκη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ