spot_img
19.3 C
Moschato
19.3 C
Tavros
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

“Attica Green Expo” η συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στην 1η Πράσινη Έκθεση “Attica Green Expo”

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει ενεργά σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος με δράσεις, απόψεις και καινοτόμα προγράμματα. Η 1η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo» που θα διεξάγεται στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος με τη συμμετοχή Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Επιστημόνων και Στελεχών ΟΤΑ, αναμφίβολα είναι μια πρωτοποριακή έκθεση.    

«Σε αυτή συμμετέχουμε με δικό μας Περιβαλλοντικό Περίπτερο προκειμένου να ανταλλάξουμε ιδέες, σκέψεις, προβληματισμούς  και να παρουσιάσουμε τα πρωτοποριακά καινοτόμα  προγράμματα και τις δράσεις μας  που βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρει σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, επισκέφθηκε σήμερα, ξεναγήθηκε στην έκθεση και το περίπτερο του Δήμου μας όπου προβάλλεται η οικολογική δράση της πόλης μας.

Ανδρέας Ευθυμίου: Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου μας στην 1η Πράσινη Έκθεση «Attica Green Expo» που διεξήχθη στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος το διήμερο 3 & 4 Ιουνίου.
Στην έκθεση προβάλαμε την οικολογική δράση της πόλης μας, ενώ παρουσιάσαμε τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα και τις δράσεις μας που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Επίσης, είχαμε την ευκαιρία ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς με τους άλλους ΟΤΑ και τα στελέχη τους που, επίσης, συμμετείχαν.

Δείτε εικόνες από την 1η Πράσινη Έκθεση “Attica Green Expo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ