spot_img
17.4 C
Moschato
17.4 C
Tavros
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Με επιτυχία οι δράσεις για το Περιβάλλον σε Μοσχάτο και Ταύρο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

3-6 Ιουνίου: Ένα πλούσιο τετραήμερο αφιερωμένο στο Περιβάλλον από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου πραγματοποιεί ένα περιβαλλοντικό τετραήμερο από 3-6 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στον Πολυχώρος του Μετρό Συντάγματος, ο Δήμος συμμετείχε στην πράσινη έκθεση Attica Green EXPO όπου προβλήθηκε με ολοκληρωμένο τρόπο η οικολογική δράση του Δήμου και αναδείχθηκε η ενεργή περιβαλλοντική του συνείδηση. 

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, σε πλατείες Μοσχάτου και Ταύρου, τα παιδιά φύτεψαν, έπαιξαν παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση και διασκέδασαν με face painting.  Συμμετείχε η Followgreen.

Επίσης την Δευτέρα 6 Ιουνίου, θα βραβευθούν τα σχολεία που συμμετείχαν στα προγράμματα ανακύκλωσης: Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος», Κων/λεως και Σολωμού, Μοσχάτο 8.45-10.30.
Θεατράκι, Πειραιώς και Επταλόφου, π. Δημαρχείο Ταύρου 11.15- 13.00.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Γιορτάσαμε την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνοντας ένα περιβαλλοντικό τετραήμερο. Σε μια τέτοια γιορτή, δεν θα μπορούσαν να μην είναι στο επίκεντρο τα παιδιά, τα οποία έμαθαν και ευαισθητοποιήθηκαν διασκεδάζοντας.
Φύτευσαν, έπαιξαν παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση και έκαναν face painting, μα κυρίως έμαθαν την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος.
Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε σε αυτά τα παιδιά έναν βιώσιμο πλανήτη.».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ