spot_img
18.9 C
Moschato
18.8 C
Tavros
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Μια μοναδική συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στον Ταύρο!

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το φετινό φεστιβάλ «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2022» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά στην πλ. Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα. Δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Ο γνωστός και καταξιωμένος τραγουδιστής και οι μουσικοί συνεργάτες του θα μας ταξιδέψουν μουσικά με ένα πλούσιο πρόγραμμα με παλιές και νέες δημιουργίες, ανοίγοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό φεστιβάλ των Ταυρείων και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη. Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Η συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός  καθώς αφορά ένα ιδιαίτερα αξιόλογο καλλιτέχνη που δεν έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στο Δήμο μας. 

Η καλύτερη συναυλία της φετινής θερινής περιόδου στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Καλώ όλους τους δημότες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας να έρθουν αύριο το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως στον Ταύρο, για να απολαύσουμε, με ελεύθερη είσοδο, έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές μας, τον μοναδικό Γιάννη Κότσιρα. Μία γιορτή για την πόλη μας ξεκινάει με τον πιο δυνατό τρόπο! Είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσετε με την παρουσία σας όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ!»

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά!

Φέτος, μας φέρνει ένα ακόμη τραγούδι, που έχει κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!

Το «Σασμός», τραγούδι γραμμένο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Ραντεβού λοιπόν στον Ταύρο την Παρασκευή 16/9 στις 21:00 για να ζήσουμε ένα μαγικό φθινοπωρινό βράδυ με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, όσοι θεατές επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθημερινής ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ