spot_img
21 C
Moschato
20.9 C
Tavros
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Φωστήρας – ΑΕ Μοσχάτου 2-0

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στην πρώτη θέση μαζί με τον ΑΟΑΝ βρίσκεται ο Φωστήρας που επικράτησε με 2-0 του Μοσχάτου στο τοπικό ντέρμπι του 5ου ομίλου.

Ο Φωστήρας υποδέχτηκε το Μοσχάτο σε τοπικό ντέρμπι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 5′ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2/2 στο θεσμό. Το Μοσχάτο είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δε μπόρεσε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε, αλλά και το γεγονός ότι ο Φωστήρας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.

Α.Ε. Μοσχάτου FC

Ήττα για την ομάδα μας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και τον 5ο όμιλο από τον Φωστήρα με 2-0

Με τα γκολ των Νταούλια στο 39 και Πεχλιβανίδη στο 45 να σφραγίζουν την αναμέτρηση.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας ήταν καλύτερη χάνοντας σπουδαίες με τον Ψυχογιό στο 15(έδιωξε ο Φυλακτός)και τον Κουτσούμπα στο 35 του οποίου το σουτ έφυγε άουτ

Στο 36 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τσουβαλτσιδης για να έρθει ένα οκταλεπτο στο οποίο ο Φωστήρας σκόραρε πρώτο 39 με τον Νταουλια και στο 45,ύστερα από κόρνερ, ο Πεχλιβανίδης.

Στο β ημίχρονο, το Μοσχάτο συνέχιζε να έχει κατοχή μπάλας με απίστευτες χαμένες ευκαιρίες από Ψυχογιό(δις) Νιζάμη και Πασαλίδη ,με τον Φωστήρα να απαντά με δύο τελικές του Μπερνιδάκη.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Φωστήρας:Φυλακτος -Τσουβαλτσίδης- -Παρασκευοπουλος-Λωλος-Πεχλιβανίδης –Κασνέτσι(84 Τζιατζιος) -Χριστοπουλος-Νταούλιας-Σταματης -Φέκας –Λαζαρίδης.

Αλλαγές:Νικολόπουλος -Τζιατζιος –Μπερνιδακης -Μανος-Ανδριόπουλος-Μανωλας Σταμούλης

Μοσχάτο: Σταματόπουλος -Σταύρου -Σιμονιάν -Ανδρίκος-Τζωρτζατος–Γκογκα -Μπορι –Κουτσούμπας-Ψυχογιός -Πασαλίδης -Νιζάμης

Αλλαγές:12 Θεοδοσίου 13 Ζορμπάς 14 Παυλακης 15 Μακρής 16 Φισκατωρης 17 Ποιμενίδης 18 Σοσαρι19 Ψυχάς 20 Τζέλη

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ