spot_img
21.9 C
Moschato
21.8 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Mobile Excellence Awards 2023: ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ και Δήμος Αγίου Δημητρίου βραβεύονται για τις καινοτόμες mobile εφαρμογές, που υλοποιούν σε συνεργασία με την Crowdpolicy

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για ακόμη μία χρονιά, αξιότιμοι συνεργάτες της Crowdpolicy ξεχώρισαν για τις καινοτόμες mobile εφαρμογές και υπηρεσίες, που υλοποιούν σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας, στα Mobile Excellence Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport. Ανάμεσά τους, o ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΗ και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου.

Gold Βραβείο για το ΔΕΔΔΗΕ Mobile AI Chatbot

Με το Gold Βραβείο, στην κατηγορία “Mobile-based Intelligent Technologies” διακρίθηκε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για το ΔΕΔΔΗΕ Mobile AI Chatbot στα Mobile Excellence Awards 2023. Το βραβείο, παρέλαβε ο κ. Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder & CIO/CTO της Crowdpolicy, η οποία σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό (chatbot).

Ο ΔΕΔΔΗΕ, αποκλειστικός διανομέας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, υλοποιεί την καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα AI chatbot “Κύρος”, για την παροχή υπηρεσιών μέσα από το κινητό, με στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και τη δημιουργία καλής πρακτικής στις ψηφιακές mobile συναλλαγές στην χώρα μας. Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της καινοτόμου ψηφιακής πορείας του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος στοχεύει συνεχώς στην ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τουτης, με νέες ψηφιακές παροχές και υπηρεσίες.

Ο αυτόματος ψηφιακός βοηθός “Κύρος” του ΔΕΔΔΗΕ παρέχει 24ωρη ενημέρωση για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ και παράλληλα υποστηρίζει διαδραστικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συναλλαγές για το σύνολο των πελατών του. Είναι προσβάσιμος από όλες τις mobile συσκευές, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα https://chatbot.deddie.gr/ και τις εγκατεστημένες εφαρμογές facebook και messenger. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://deddie.gr/

Βασικό χαρακτηριστικό της καινοτομίας του chatbot είναι ότι βασίζεται σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και έχει τη δυνατότητα να “μαθαίνει” και να εξελίσσεται συνεχώς μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης και συμμετοχής των χρηστών, ενώ σε ειδικά θέματα έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία RPA για την ενοποίηση με το σύστημα διαχείρισης αιτημάτων πελατών. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.

Silver Βραβείο για την Αυτόματη ΑΙ Mobile Ψηφιακή Βοηθό της ΔΕΗ

Με Silver Βραβείο διακρίθηκε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ), για την Αυτόματη ΑΙ Mobile Ψηφιακή Βοηθό — ΔΕΗ Chatbot στην κατηγορία “Mobile-based Intelligent Technologies”. Στην ξεχωριστή βραδιά παραβρέθηκαν και παρέλαβαν το Silver βραβείο, η κα. Κατερίνα Σαββίδου, Στέλεχος τμήματος Marketing της ΔΕΗ, ο κ. Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder & CIO/CTO, της Crowdpolicy, και ο κ. Γιώργος Κουγιανός, Product Manager της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, η οποία σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με την ΔΕΗ την αυτόματη ψηφιακή βοηθό (chatbot).

Η καινοτόμος ψηφιακή πλατφόρμα Chatbot της ΔΕΗ μπαίνει στον τρίτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της, έχοντας διαμορφώσει μια νέα καλή πρακτική, με mobile first λογική, στην εξυπηρέτηση, την ενημέρωση και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες σε όλα τα κανάλια. Στόχος της Αυτόματης Ψηφιακής Βοηθού της ΔΕΗ είναι η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και η δημιουργία καλής πρακτικής στις ψηφιακές συναλλαγές στη χώρα μας. Η αυτόματη ψηφιακή βοηθός της ΔΕΗ μπορεί να παρέχει άμεσες απαντήσεις, γρήγορα και απλά, μέσα από το κινητό, σε 24ώρη βάση, σε μία ευρεία ποικιλία ζητημάτων που ενδιαφέρουν τους πελάτες της ΔΕΗ. Είναι προσβάσιμη μέσα από όλες τις mobile συσκευές των χρηστών και εγκατεστημένες εφαρμογές όπως το viber, το Facebook messenger, μέσα από το dei.gr και το chatbot.dei.gr, καθώς και μέσα από κατάλληλο υλικό (έντυπο QR) στα φυσικά καταστήματα με στόχο την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης ‘phygital’ αρχιτεκτονικής για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών από φορητές συσκευές.

Silver Βραβείο για το City On DAD του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Με το Silver Βραβείο, στην κατηγορία “Mobile Government & Smart Cities” διακρίθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για το City On DAD — την mobile εφαρμογή για την άμεση πληροφόρηση και διασύνδεση των πολιτών με τον Δήμο. Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της καινοτόμου ψηφιακής πορείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο οποίος στοχεύει να παρέχει άμεση πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους πολίτες, ενδυναμώνουν την τοπική κοινωνία και προωθούν τη συμμετοχικότητα. Το βραβείο παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, μαζί με τον κ. Γιώργο Καραμανώλη, Co-founder & CIO/CTO της Crowdpolicy.

H mobile εφαρμογή City On DAD, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου να διαθέσει το σύνολο των υπηρεσιών του, άμεσα, μέσα από το κινητό, και να έρθει ακόμη πιο κοντά με τους πολίτες και την τοπική κοινότητα.

Μέσω της εφαρμογής, ο κάθε πολίτης και επισκέπτης της πόλης μπορεί να επικοινωνεί εύκολα και γρήγορα με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου και να αντλεί πληροφοριακό υλικό για σημεία ενδιαφέροντος, υπηρεσίες, καταστήματα, αξιοθέατα κ.α. Επιπλέον, δίνει πρακτικές λύσεις για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις, οι οποίες αποκτούν τη δυνατότητα άμεσης προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, δημιουργώντας περαιτέρω προοπτικές για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Το City On DAD είναι προσβάσιμο μέσα από όλες τις φορητές συσκευές των χρηστών και μέσα από κινητό για Android & iOS. Σχετικές πληροφορίες για το προϊόν είναι διαθέσιμες μέσα από τους ακόλουθους συνδέσμους:

Bronze Βραβείο για την πρώτη ψηφιακή κάρτα υπηρεσιών για τις πόλεις — City On Pass της Crowdpolicy

Το Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Mobile Customer Engagement & Personalized Services” κέρδισε η Crowdpolicy με City On Pass — την πρώτη ψηφιακή κάρτα υπηρεσιών για τις πόλεις. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder & CIO/CTO της Crowdpolicy, μαζί με την κα. Βάσια Αρβανίτη, Business Development Manager της Crowdpolicy.

Το City On Pass αποτελεί το μέσο για την πρόσβαση και χρήση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προσφέρει ο κάθε Δήμος προς τους δημότες, τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις της πόλης. Παράλληλα, ενισχύει την τοπική αγορά, και συνδέει αμφίδρομα τον πολίτη με τον Δήμο του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να απολαμβάνει προνόμια και προσωποποιημένες υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις.

Με την ψηφιακή κάρτα, ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται και έχει σκοπό να προσφέρει σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας μια ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης. Ένας από τους βασικούς στόχους του City On Pass είναι η ευρεία συνεργασία τοπικών φορέων με μια ολιστική και συμμετοχική προσέγγιση, καθώς συνδυάζει διαφορετικές υπηρεσίες που είναι διασυνδεδεμένες και μπορούν να ανταλλάσσουν σχετικές πληροφορίες.

Καινοτόμο χαρακτηριστικό της ψηφιακής κάρτας City On Pass είναι η διασύνδεσή της με το Android και Apple Wallet του κινητού μέσω της mobile εφαρμογής City On, στην οποία ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να δει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και λειτουργίες, όπως το να κάνει προβολή των στοιχείων του (ταυτοποίηση δημότη), των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και φορέων, χρήση των προνομίων του, των δικαιωμάτων του και των πιθανών πόντων επιβράβευσης που έχει συλλέξει, καθώς και να εξαργυρώνει προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων ειδικά για τους δημότες της πόλης. Η ψηφιακή κάρτα δημότη μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σε φυσικές δραστηριότητες όπως, η πρόσβαση σε δημοτικές υπηρεσίες, εκδηλώσεις και εγκαταστάσεις.

Σχετικά Links:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ