spot_img
17.9 C
Moschato
17.8 C
Tavros
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Γιορτές Χριστουγέννων 2023 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου (πλήρες πρόγραμμα)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έναρξη για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Γιορτές Χριστουγέννων 2023 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

  • Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18 και 21 Δεκεμβρίου
  • Ο «Αί Βασίλης και τα ξωτικά του» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο
  • Το «χριστουγεννιάτικο εργαστήριο και ο Άι-Βασίλης» στην αίθ. 7 των π. σφαγείων στον Ταύρο
  • Θεατρικές εκδηλώσεις για παιδιά με ελεύθερη είσοδο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στολίζεται και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την μαγεία των εορτών στην πόλη μας, μέσα από τις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας μπορούν να παρακολουθήσουν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου στο Μοσχάτο, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (πρ. Μεταμορφώσεως) στις 18.30, απολαμβάνοντας τη χορωδία του Ι.Ν. Ταξιαρχών Μοσχάτου CANTUS ANGELICUS και την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου στον Ταύρο, στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου (πρ.  Μακεδονίας), στις 18.30 απολαμβάνοντας τη χορωδία της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου μας.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, το «Μαγικό τρένο των Χριστουγέννων» θα διασχίζει τους δρόμους της πόλης, μαζί με τον Άγιο Βασίλη και το πιστό του ξωτικό, τον Σβελτογρήγορο, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, λίγη από τη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι οικογένειές τους μπορούν να απολαύσουν δύο θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο. To Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου, στις 18.00, ο «Άι-Βασίλης έρχεται…» μέσα από μία διαδραστική παράσταση με χορό και τραγούδι. Την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στο πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, στις 18.00, οι μικροί μας φίλοι θα γελάσουν και θα ψυχαγωγηθούν με τις φοβερές περιπέτειες του «Πήτερ Παν και Τίνκεμπελ».

Παράλληλα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου τα μικρά παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν καθημερινά με τον «Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο (π. Μεταμορφώσεως) και με το «Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι και τον Άγιο Βασίλη» στην αιθ. 7 στα π. Σφαγεία του Ταύρου. Τα ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης θα ανοίξουν τις μαγικές τους βαλίτσες, θα προσφέρουν θέαμα με μαγικές φούσκες, θα μεταμορφώσουν τα παιδιά με τα μαγικά τους χρώματα, ενώ θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές τους! Το πρόγραμμα των ωρών και οι ημερομηνίες των εορταστικών αυτών δράσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου www.dimosmoschatou-tavrou.gr .

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Αυτές τις γιορτές καλούμε τους συμπολίτες μας να ζήσουν το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας, παίρνοντας μέρος στις εορταστικές δράσεις που έχουμε σχεδιάσει για τους μικρούς μας φίλους.  Με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις, τα παιδιά μας θα δουν δύο θεατρικές παραστάσεις που θα τους κάνουν να γελάσουν, να ταξιδέψουν με την φαντασία τους και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές μαζί με τους ξεχωριστούς ήρωες. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις δύο καθημερινές εορταστικές δράσεις μας με τον Άγιο Βασίλη και τα τρομερά ξωτικά του, να δημιουργήσουν, να μεταμορφωθούν, αλλά και να διασκεδάσουν με τις περιπέτειες των χριστουγεννιάτικων ηρώων μας.

Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, δεν ξεχνάμε να προσφέρουμε αγάπη και να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος μας με τις κοινωνικές του υπηρεσίες προκειμένου να μη μείνει καμία οικογένεια στο Δήμο μας χωρίς τα απαραίτητα αυτές τις άγιες ημέρες. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα μαζί με τα σχολεία μας αλλά και στο Δημαρχείο καθώς και στις κοινωνικές μας δομές και συμμετέχουμε στη δράση «όλοι μαζί μπορούμε» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00 στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο και στο π. Δημαρχείο Ταύρου, συγκεντρώνοντας παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά.»  

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ