spot_img
19.8 C
Moschato
19.7 C
Tavros
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου βραβεύει τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες μαθητές Μοσχάτου-Ταύρου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Εορταστική εκδήλωση και απονομή βραβείων στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2022 από τα σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου απονέμει τα βραβεία σε 200 εισαχθέντες στα ΑΕΙ  από τα σχολεία του Δήμου μας το 2022

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Μία σημαντική, όσο και συμβολικής σημασία, εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου με αφορμή την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των πανελληνίων  εξετάσεων του  2022 από τα σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οι ακαδημαϊκοί, πλέον, πολίτες ξανασυναντιόνται σε ένα όμορφο χώρο όπως είναι το Πολιτιστικό Κέντρο και θυμούνται με τους «παλιούς» συμμαθητές τους τα χρόνια που πέρασαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  

Ακόμη και την περίοδο της πανδημίας, οι εκδηλώσεις για τους εισακτέους του 2020 και του 2021 δεν ματαιώθηκαν αλλά μετακινήθηκαν προς την περίοδο του τέλους του καλοκαιριού στους δημοτικούς θερινούς μας κινηματογράφους Σινέ Κήπος και Σινέ Μασκώτ. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς τους και στους δασκάλους τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η σημαντική εκδήλωση προς τιμήν των εισαχθέντων μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Δήμου μας επανέρχεται (μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας) στο «φυσικό» της χρόνο, λίγους μήνες μετά την επιτυχία τους στο Πανεπιστήμιο. 

Περιμένω με χαρά την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας την όμορφη αυτή συνάντηση των νέων φοιτητών ώστε να τους συγχαρούμε για τη σημαντική τους επιτυχία. Συγχαρητήρια, επίσης, ανήκουν στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους στη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών από τους καθηγητές των σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου. Καλύτερη απόδειξη για αυτό αποτελούν οι, περίπου, 200 φοιτητές που κάθε χρόνο εισάγονται στα ΑΕΙ της χώρας μας.

Εύχομαι  υγεία, δημιουργικότητα και σημαντικές κατακτήσεις στους νέους Ακαδημαϊκούς Πολίτες».

.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ