spot_img
28 C
Moschato
28 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Στη φυλακή η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο, καθώς κατηγορείται για τον θάνατό του.

Η κατηγορούμενη, που οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο χθες μετά τις 12 το μεσημέρι έχοντας στο πλευρό της στενά συγγενικά της πρόσωπα, αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται και ισχυρίζεται πως ο θάνατος του λογιστή είναι αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την συνήγορο της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, στην υπόθεση προκύπτουν νομικά ζητήματα. Όπως δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας η δικηγόρος, δεν περιλαμβάνεται ακόμη στην δικογραφία η έκθεση των ιατροδικαστών και πως στην πορεία της ανακριτικής έρευνας θα ζητήσει την αποφυλάκιση της 47χρονης με όρους

Όπως υποστήριξε κατά την απολογία της βρέθηκε τη λάθος στιγμή στον λάθος τόπο.

Η 47χρονη έχει ομολογήσει ότι έσπρωξε την καρέκλα στην οποία στεκόταν ο άνδρας, ενώ περνούσε έναν βρόγχο γύρω από τον λαιμό του.

Μετά τον εντοπισμό της στο διαμέρισμα του 50χρονου, αρχικά υποστήριξε πως ο άνδρας είχε αφαιρέσει τη ζωή του, στη συνέχεια, ωστόσο, παραδέχθηκε την εμπλοκή της.

Η 47χρονη είχε δηλώσεις στους αστυνομικούς πως της είχε αποσπάσει ποσό άνω των 200.000 ευρώ και είχε πάει στο οίκημα για να τα ζητήσει πίσω. Ωστόσο, η συζήτηση έλαβε άγριες διαστάσεις και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι. Στη συνέχεια εκείνος απείλησε να αυτοκτονήσει και εκείνη τον παρακίνησε να το κάνει.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ