spot_img
20.3 C
Moschato
20.2 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

5+2 Άμεσα βήματα για τη διαφορά στο ΔΗΜΟ!

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ξεκίνα τη συνεργασία σου με την Crowdpolicy!

H CrowdPolicy είναι αναγνωρισμένος τεχνολογικός πάροχος, δίπλα στους πολίτες και στις δημοτικές αρχές για άμεσα αποτελέσματα και ως στρατηγικοί συνεργατες νια υλοποιήσεις τριετίας και δεκαετίας.
Σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην Ελλάδα!

90 Δήμοι | 4 Χώρες | 4 Περιφέρειες | Διεθνής Διακρίσεις

Βήμα #1: Άμεση Ψηφιακή Παρουσία Δήμου

Με τo City Portal — τη διαδικτυακή πύλη ψηφιακών υπηρεσιών διαφάνειας, προβολής και συμμετοχικότητας, ο Δήμος παρέχει, στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση και αμεσότερη πρόσβαση στα έργα και στις δράσεις του. Παράλληλα δημιουργεί νέες ψηφιακές αναπτυξιακές υποδομές, στο πλαίσιο της ανοικτής διακυβέρνησης και διαφάνειας. Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3GQYAnC

Επιπλέον, το City Portal είναι συνδεδεμένο με πολλαπλές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την καλύτερη διευκόλυνση των δημοτών και την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι το E-services, το κέντρο υπηρεσιών του Δήμου, μέσα από το οποίο οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν απομακρυσμένα αιτήματα για πιστοποιητικά ή άλλες ενέργειες προς τις υπηρεσίες του, ακολουθώντας τις μοντελοποιημένες διαδικασίες, και υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Καθώς παρέχεται αυθεντικοποίηση μέσω TaxisNET, τα αιτήματα μπορούν να παραδίδονται πλήρως ηλεκτρονικά μέσα από τη θυρίδα του πολίτη. Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3gKNQws

Τέλος, ο Δήμος μπορεί να αναβαθμίσει κιάλλο την ψηφιακή του εικόνα μέσα από την ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή — City On, η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες και προωθούν την συμμετοχικότητα.

Μέσα από το City On, ο δημότης και επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες όπως ψηφιακές υπηρεσίες, συμμετοχή για τη βελτίωση της πόλης, ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες, προνόμια και παροχές, σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος καθώς και διαδραστικές ειδοποιήσεις. Όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από το κινητό για Android & iOS.
Μάθε περισσότερα: https://cityon.gr/

Βήμα #2: Έργα

Η πλατφόρμα Cityworks είναι ένα σύγχρονο γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών για την αποτελεσματική διαχείριση και απεικόνιση των έργων και των δράσεων του Δήμου. Αποτελεί ένα κανάλι παρακολούθησης της πορείας έργων και δράσεων του Δήμου μέσω στατιστικών και μετρητών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να μπορούν να τα αξιολογούν, αναρτώντας φωτογραφίες και σχόλια.
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3AVltCq

Βήμα #3: Συμμετοχή

Μέσω της πλατφόρμας Συμμετοχικότητας, ο Δήμος να αποφασίζει και να σχεδιάζει, από κοινού, μαζί με τους πολίτες, το μέλλον της πόλης. H πλατφόρμα Crowd Participation επιτρέπει την οργάνωση και την πραγματοποίηση Δημόσιας Διαβούλευσης για τα έργα και τις δράσεις της Πόλης, του Δήμου ή της Περιφέρειας, σε συνδυασμό με την αξιολόγηση και προτεραιοποίηση. Απευθύνεται στα στελέχη του Δήμου, αλλά και στους πολίτες. Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3AV941z

Βήμα #4: Τοπική Οικονομία

To City On Pass ειναι μια άυλη ψηφιακή κάρτα με την οποία ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται, και έχει σκοπό να προσφέρει στο Δήμο μια ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης.

Επιπλέον, το City On Pass συνδέει αμφίδρομα τον πολίτη με το Δήμο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να απολαμβάνει προνόμια και προσωποποιημένες υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις περιττές καθυστερήσεις.
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3Vi3Rsz

Βήμα #5: City Lab

Η υπηρεσία City Labs είναι μια σύγχρονη δομή για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης. Πρόκειται για ανοικτά εργαστήρια, τα οποία διαθέτουν ψηφιακή και φυσική υπόσταση, δικτυώνουν τις πόλεις και προωθούν δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις με σκοπό την ώθηση υλοποίησης δράσεων. Βασικός στόχος των City Labs είναι η προώθηση τόσο της τοπικής ανάπτυξης, όσο και της εθνικής, και η υποστήριξη της παραγωγικής οικονομίας.
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3GUtQlD

Βήμα #6: Ο Αυτόματος Ψηφιακός Βοηθός του Δημότη

Τα Chatbots είναι προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία μιμούνται την ομιλία και τη συνομιλία με ανθρώπους, χρησιμοποιώντας τεχνικές επεξεργασίας ομιλίας και δέντρα αποφάσεων. Μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα, καθώς και να εξυπηρετήσουν τον συνομιλητή τους, μέσα από όλες τις mobile συσκευές. Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσα από messenger, web widget και viber.

Μέσω της χρήσης του αυτόματου ψηφιακού βοηθού, τόσο ο πολίτης, όσο και ο επισκέπτης της πόλης μπορεί να εξυπηρετηθεί απομακρυσμένα και να συνομιλήσει άμεσα και εύκολα με τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό μέσα από την διαδικτυακή πύλη του Δήμου. Ο αυτόματος ψηφιακός βοηθός χρησιμοποιεί τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μέσω της γραπτής επικοινωνίας, παρέχει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση και πρόσβαση σε πληροφορίες 24 ώρες το 24ωρο, ενώ έχει τη δυνατότητα να “μαθαίνει” και να εξελίσσεται συνεχώς μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης και συμμετοχής των χρηστών. Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3VyOJGZ

Βήμα #7: Το μήνυμα

Με το Innovation Talks, την αποκλειστική σειρά Podcast της Crowdpolicy,
ο Δήμος έρχεται κοντά με το νεανικό κοινό, επικοινωνώντας το όραμα, το έργο και τις δράσεις του. Πρόκειται για μια σειρά ηχογραφημένων επεισοδίων, που δίνει λύση για όσους δεν έχουν τον χρόνο να διαβάσουν. Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσα, από το Innovationtalks.gr , καθώς και από το SpotifyGoogle Podcasts και Apple Podcasts.

Μάθε περισσότερα: https://innovationtalks.gr/

Ξεκίνα τη συνεργασία σου με την Crowdpolicy!

Περισσότεροι από 90 Δήμοι της Ελλάδας έχουν επιλέξει την Crowdpolicy για τις ψηφιακές — λειτουργικές της λύσεις — CrowdApps! Στο πλαίσιο συνεργασίας τους, η Crowdpolicy παρέχει συνεχή λειτουργική και τεχνική υποστήριξη για τη σωστή χρήση και αξιοποίησή των υπηρεσιών της, καθώς και τη βέλτιστη αξιοποίηση τους από τους φορείς και τους πολίτες.

Οι Λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Crowdpolicy έχουν διακριθεί σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, με την Crowdpolicy να βραβεύεται για δύο συνεχόμενες χρονιές ως Smart City Supplier of the Year.

Περισσότερα για τα Crowdapps: https://hello.crowdapps.net

Περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε Σχετικά

Τα Crowdapps έρχονται στον Δήμο Σκοπέλου!:

https://bit.ly/3Ud0KTd

Γνώρισε τον Δήμο Καισαριανής μέσα από τις νέες του ψηφιακές εφαρμογές: 

https://bit.ly/3mf9X0J

Ο Δήμος Σύμης βρίσκεται “στα χέρια σου” μέσα από την εφαρμογή City On!: 

https://bit.ly/42ihEmZ

To Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Αγίου Δημητρίου επεκτείνει τις υπηρεσίες του!: 

https://bit.ly/3M4b26a

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Citylab του Δήμου Ηρακλείου: 

https://bit.ly/3JjhFhK

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου καινοτομεί με 2 νέες ψηφιακές πλατφόρμες:

https://bit.ly/3I8XeU8

Διάκριση της πιλοτικής ψηφιακής κάρτας πολίτη City on pass για το Δήμο Ηρακλείου: 

https://bit.ly/3Ddxh4n

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ