spot_img
22.6 C
Moschato
22.6 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«Σινέ Κήπος» και «Σινέ Νέα Μασκώτ» – Δύο ιστορικοί Δημοτικοί κινηματογράφοι στο Μοσχάτο και στον Ταύρο

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

«Σινέ Κήπος» και «Σινέ Νέα Μασκώτ»
Δύο ιστορικοί Δημοτικοί κινηματογράφοι στο Μοσχάτο και στον Ταύρο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου έχει την ευθύνη της πολύχρονης και επιτυχημένης πολιτιστικής λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων, καθώς λειτουργεί κάθε καλοκαίρι τους δύο ιστορικούς δημοτικούς κινηματογράφους, το «Σινέ Κήπος» στην περιοχή του Μοσχάτου και το «Σινέ Νέα Μασκώτ», στην περιοχή του Ταύρου.

Οι δύο κινηματογράφοι προβάλλουν τις νέες παραγωγές αλλά και τις οσκαρικές ταινίες του χειμώνα, ώστε οι θεατές να χαρούν την έβδομη τέχνη. Το πρόγραμμα των ταινιών απευθύνεται, τόσο στα παιδιά, όσο και στο ενήλικο κοινό. 

Οι τιμές των εισιτηρίων διατηρούνται, σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και υπάρχουν διαφοροποιημένες τιμές για συγκεκριμένες  κατηγορίες κοινού, όπως οι άνεργοι, οι φοιτητές, άτομα με αναπηρία και μέλη των ΚΑΠΗ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, το καλοκαίρι του 2022, άνω του 50% των εισιτηρίων που πουλήθηκαν συνολικά, ήταν μειωμένα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την επιτυχημένη εκπτωτική πολιτική που εφαρμόζεται.

Οι θεατές ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών, είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων («Σινέ Κήπος» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο τηλ. 210 4810790 και «Νέα Μασκώτ» στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο τηλ. 2103459531), είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr αντίστοιχα.

Οι δύο δροσερές αυτές γωνιές, λειτουργούν καθημερινά, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη.    

«Σινέ Κήπος»

            

«Σινέ Νέα Μασκώτ»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ