spot_img
20.9 C
Moschato
20.8 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Στα εγκαίνια της Attica Green Expo o Ανδρέας Ευθυμίου – Με περίπτερο ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στα εγκαίνια της Attica Green Expo παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ώστε να περιηγηθεί στα περίπτερα των Δήμων και να ενημερωθεί για τις φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις που αναπτύσσουν.

Συγχρόνως, το «παρών» στο γήπεδο Tae kwon do έδωσαν αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με προεξάρχοντες τον πρώην ΥΠ.ΕΣ. Μάκη Βορίδη, ενώ στο Φάληρο βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργο Πατούλης.

Δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου:
Ο Δήμος μας συμμετέχει στην περιβαλλοντική έκθεση “Attica Green Expo 2023” που διεξάγεται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο με το δικό του εκθεσιακό περίπτερο, όπου παρουσιάζονται οι δράσεις μας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο περίπτερο τους μικρούς μαθητές μας από τα δημοτικά σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου, οι οποίοι ξεναγήθηκαν σε όλη την έκθεση, έπαιξαν παιχνίδια με περιβαλλοντικό περιεχόμενο και πρόσφεραν μία ιδιαίτερη νότα στην έκθεση.

Στην περιβαλλοντική έκθεση «Attica Green Expo 2023» που θα διεξάγεται από τις 24 έως τις 27 Μαΐου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.

Η «Αttica Green Expo» είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο και έχει ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου έχει ως στρατηγικό στόχο να συμμετέχει σε καινοτόμες δράσεις και προγράμματα, που αποσκοπούν στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής περιβαλλοντικής κουλτούρας, βοηθώντας τα νέα παιδιά να αντιληφθούν τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό μαθητές σχολείων του Δήμου  Μοσχάτου – Ταύρου, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την έκθεση «Attica Green Expo», να περιηγηθούν στα περίπτερα των Δήμων αλλά και του Μοσχάτου – Ταύρου και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά περιβαλλοντικά προγράμματα με διαδραστικό χαρακτήρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ