spot_img
21.5 C
Moschato
21.5 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«…Γλέντα τα κόρη, γλέντα τα, τα δροσερά σου νιάτα…» από τον Όμιλο Ελληνικών Χορών Μοσχάτου! (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

«…Γλέντα τα κόρη, γλέντα τα, τα δροσερά σου νιάτα…» 

Ο Όμιλος Ελληνικών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, στο νέο τμήμα της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο, παρουσίασε τη χορευτική παράσταση «…γλέντα τα κόρη, γλέντα τα, τα δροσερά σου νιάτα…», με μεγάλη συμμετοχή χορευτών και παρουσία εκατοντάδων θεατών.

Οι συμμετέχοντες του Ομίλου Ελληνικών Χορών υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και με τη συνοδεία μουσικών, μας παρουσίασαν μία μουσικοχορευτική εκδήλωση γεμάτη παράδοση με ποικιλία χορών από 11 μέρη της Ελλάδας μας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Γιάννης Σάββας.

Υπεύθυνοι διδασκαλίας: Δημήτρης Δανιηλίδης, Ντίνα Κουκούλη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

Για άλλη μία χρονιά η παράσταση του Ομίλου Ελληνικών Χορών του Πνευματικού μας Κέντρου κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με τη μουσικοχορευτική παράσταση «…γλέντα τα κόρη, γλέντα τα, τα δροσερά σου νιάτα…».

Η πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο γέμισε με θεατές και χορευτές με τις ξεχωριστές στολές τους, σε μία παράσταση γεμάτη Ελλάδα και παράδοση! Οι μαθητές του Ομίλου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους του Δημήτρη Διανιηλίδη και της Ντίνας Κουκούλη, παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία μουσικών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η παράδοσή μας δεν χάνεται!

Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτή την καταπληκτική εκδήλωση! Τους περιμένουμε πάλι τη νέα χρονιά στο Πνευματικό μας Κέντρο για να διδαχθούν ακόμα περισσότερα και να μας προσφέρουν τέτοιο όμορφο θέαμα που μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ