spot_img
20.4 C
Moschato
20.4 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου η «Λευκή Νύχτα» στο Μοσχάτο

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
  • «Λευκή Νύχτα» στο Μοσχάτο!
  • Ανοικτά μαγαζιά όλη μέρα με μεγάλες πρόσφορες!
  • Μουσικά δρώμενα – Ποτά & Κεράσματα!

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθει η εξ αναβολής «Λευκή Νύχτα» στο Μοσχάτο, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας .

Ανοιχτά καταστήματα με μεγάλες προσφορές, μουσικά δρώμενα, κεράσματα και συναυλία με τους GADJO DILO

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου διοργανώνουν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, την «Λευκή Νύχτα» και καλούν τους πολίτες σε μία γιορτή για την πόλη.

Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα εμπορικά καταστήματα στο Μοσχάτο θα παραμείνουν ανοιχτά με μεγάλες προσφορές, ενώ η πόλη μας θα μεταμορφωθεί σε ένα «σκηνικό γιορτής» με μουσικά δρώμενα. DJs σε όλο το μήκος της Λεωφ. Μακρυγιάννη και κεράσματα από τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 23:00.

Στις 21.30, η πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. πλατεία Μεταμορφώσεως) θα φιλοξενήσει τους GADJO DILO σε μία συναυλία γεμάτη χρώμα, χορό και ρυθμό που θα συνεπάρει όλους τους παραβρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας, αφού η κακοκαιρία την Άνοιξη δεν μας επέτρεψε να γιορτάσουμε τη Λευκή Νύχτα όπως θα έπρεπε και δίνουμε μία ευκαιρία στους πολίτες και στους επισκέπτες της πόλης να γιορτάσουν μαζί μας, απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές στα καταστήματα της πόλης μας και ειδικές προσφορές. Η γιορτή θα κορυφωθεί στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη, όπου το γνωστό συγκρότημα Gadgo Dilo θα μας προσφέρει μία μοναδική συναυλία γεμάτη κέφι αλλά και νοσταλγία με γνωστά τραγούδια που όλοι αγαπάμε σε νέους ρυθμούς! Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας, γιορτά-ζουμε μαζί».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ