spot_img
21.9 C
Moschato
21.8 C
Tavros
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«Το Ζαφείρι του Κασμίρ» Εξαιρετική παράσταση του “Εν Δράσει” στον Ταύρο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου δήμων Αττικής ! 
Θεατρικό Εργαστήρι “Εν Δράσει” Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου!

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου “Εν Δράσει” , γι’ ακόμη μια φορά, μάγεψε το κοινό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , με το εξαιρετικό έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου “Το Ζαφείρι του Κασμίρ” σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.. Μια εξαιρετική παράσταση που παρακολουθησε πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο θέατρο!

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάββας Γιάννης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Θανάσης Μελιστας, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γρουμπας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Λίγα λόγια για το έργο

Είναι ένα έργο σύγχρονο, φρέσκο και νεανικό. Γραμμένο το 2019, έχει παρουσιαστεί μία μόνο φορά την ίδια χρονιά στο θέατρο Olvio σε σκηνοθεσία του ίδιου (Καλατζόπουλος).

Στο έργο αυτό ο συγγραφέας αναζητά τη χαμένη αλήθεια, τη χαμένη κληρονομιά, πολιτιστική, κοινωνική, ιστορική, ανθρωπιστική ανάμεσα στα αναρίθμητα SMS, like και share του σύγχρονου τρόπου ζωής, πάντα με οδηγό το χιούμορ και την έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος αγαπάει τη Ζωή και περνάει υπέροχα μαζί της. Αλλά και η Ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Κωνσταντίνο και όλα θα ήταν μια χαρά, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ.

Ο Πέτρος είναι ο καλύτερος φίλος του Κωνσταντίνου και της Ζωής, οι οποίοι είναι επίσης πολύ δεμένοι μαζί του. Οι τρεις φίλοι χαίρονται το σήμερα, ζουν την κάθε τους στιγμή με χιούμορ και ανεμελιά και τίποτα δεν θα σκίαζε τις σχέσεις τους, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ.

Ο Αλέξανδρος είναι τρελά ερωτευμένος με τον Πέτρο, που κι αυτός δεν κάνει βήμα χωρίς τον Αλέξανδρο, θα αποτελούσαν δηλαδή το ιδανικό ομόφυλο ζευγάρι, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ.

Ο Κώστας, ο παππούς του Κωνσταντίνου, αγαπάει όλο τον κόσμο κι ας μην είναι όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε. Βλέπετε, ο παππούς του Κωνσταντίνου είναι ο μόνος που ΞΕΡΕΙ τι είναι το Ζαφείρι του Κασμίρ…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
​Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ναρλής
Σκηνικά / κοστούμια: Ηλιάννα Σκουλάκη
Μουσική επιμέλεια: Τάσος Ρούσσης
Μακέτα αφίσας: Ηλιάννα Σκουλάκη
Κατασκευή σκηνικών: Κώστας Αβραμιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Κουρουνιώτου
Χορογραφία φινάλε: Αργυρώ Μάνθου

ΔΙΑΝΟΜΗ
Πέτρος: Μιχάλης Πεφάνης
Αλέξανδρος: Γιώργος Μποτσόλης
Ζωή: Ελευθερία Παπαδάκη / Νατάσα Τσιλίκη
Κωνσταντίνος: Τάσος Ρούσσης
Παππούς: Παναγιώτης Μαστοράκος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ