spot_img
20.2 C
Moschato
20.2 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Θανάσης Μελίστας εκ νέου υποψήφιος με τον Ανδρέα Ευθυμίου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μελίστας, εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλοςμε τον συνδυασμό «Μοσχάτο-Ταύρος Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος Ευθυμίου Ανδρέας».

Μια νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, με τον συνδυασμό του στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο κ. Ευθυμίου ανακοίνωσε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό του, τον Θανάση Μελίστα, από το Μοσχάτο.

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μελίστας, θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Θανάσης γεννήθηκε και κατοικεί στο Μοσχάτο και είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και έχει επαγγελματική έδρα στο Μοσχάτο. Εργάσθηκε ως Ειδικός Σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ ήταν μέλος του Δ.Σ. των Ολυμπιακών Αερογραμμών και μέλος του Δ.Σ. της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Ο Θανάσης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Μοσχάτου από το 2003 μέχρι το 2010 και εκλέχθηκε εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος το 2011 του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι ένας δυναμικός άντρας, ο οποίος έχει αποδείξει με την μέχρι σήμερα δράση του την αγάπη που έχει για την πόλη του και τους συμπολίτες του.

Ακούραστος διεκδικητής για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα προκειμένου να συνεχίσει να μάχεται για έναν ισχυρό Δήμο, με ανθρώπινο πρόσωπο. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ