spot_img
20.2 C
Moschato
20.2 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου: Με τη συνεργασία όλων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει ανάγκη η πόλη μας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Ενόψει των εορταστικών ημερών, του εορταστικού στολισμού της πόλης μας αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι μαζί για την καθαριότητά της και την εορταστική της ατμόσφαιρα, ζητάμε τη συνεργασία όλων σας προκειμένου να αναβαθμίσουμε την εικόνα της πόλης μας και την ποιότητα της ζωής μας.

Με μερικές απλές πράξεις κι έχοντας στο «κάδρο» μας το σύνολο της πόλης μας και όχι μόνο την εικόνα της δικής μας επιχείρησης ή οικίας, μπορεί να γίνει η διαφορά.

✔ Στολίζουμε τα δέντρα και τα παρτέρια μας με λαμπιόνια και άλλα στολίδια, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες για την ασφάλειά μας.
✔ Φροντίζουμε τα φυτά μπροστά από τα καταστήματά μας, σκουπίζουμε και καθαρίζουμε.
✔ Μαθαίνουμε στα παιδιά μας να μην απορρίπτουν τα σκουπίδια στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Γινόμαστε παραδείγματα προς μίμηση με τη δική μας συμπεριφορά
✔ Συμβουλεύουμε τους συμπολίτες μας να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους, σε περίπτωση που αντιληφθούμε αμέλεια από την πλευρά τους.
✔ Διπλώνουμε τα κιβώτια απορριμμάτων και τα τοποθετούμε στους κάδους ανακύκλωσης.

Με τη συνεργασία όλων μας, των υπηρεσιών του Δήμου, των επαγγελματιών της πόλης και των πολιτών, μπορούμε να δημιουργήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει ανάγκη η πόλη μας και να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα της, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ