spot_img
27.7 C
Moschato
27.7 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«Πάμε Ανακύκλωση» για 5η χρονιά στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έναρξη νέου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης σε σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει να υλοποιεί τις επιτυχημένες δράσεις ανακύκλωσης στα σχολεία, σε συνεργασία με τη δημοτική πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης: followgreen.gr/moschato-tavros .

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης των προηγούμενων ετών, ξεκίνησε για πέμπτη χρονιά ο διαγωνισμός «Πάμε Ανακύκλωση», σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθηνών.

Έναρξη του νέου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης με τη Followgreen στο 3ο Νηπιαγωγείο Μοσχάτου και στο 4ο Δημοτικό Ταύρου.

Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου καλούνται να συμμετέχουν στο νέο διαγωνισμό ανακύκλωσης, κερδίζοντας δώρα και μαθαίνοντας τον σωστό τρόπο διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:Από την επίσκεψή μας στα σχολεία της πόλης μας με αφορμή την έναρξη του διαγωνισμού ανακύκλωσης που διοργανώνουμε επί σειρά ετών σε συνεργασία με το “Followgreen”. Οι μαθητές μας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί τους αλλά και οι γονείς, καλούνται να συμμετέχουν σε αυτό το διαγωνισμό, ανακυκλώνοντας καθημερινά υλικά, κατακτώντας πολύτιμες πρακτικές ανακύκλωσης και διεκδικώντας έπαθλα για το σχολείο τους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στα σχολεία μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και καλή ανακύκλωση!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ