spot_img
25.9 C
Moschato
25.9 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

H 2η Πανελλήνια Διαλεσχική Συνάντηση στο Μοσχάτο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Οι Λέσχες Ανάγνωσης Degas και ΒιβλιοταξιδευτέςBooktalksΦιλαναγνωσίας Κομοτηνής και Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν, υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τη 2η Πανελλήνια Διαλεσχική Συνάντηση, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για μία διευρυμένη συζήτηση/λέσχη ανάγνωσης με την ενεργή συμμετοχή Λεσχών Ανάγνωσης από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, με θέμα: «Ρεαλισμός και Μαγικός Ρεαλισμός» και τιμώμενες δύο από τις πιο εμβληματικές συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας μας, την Ιωάννα Καρυστιάνη και τη Ζυράννα Ζατέλη.

Ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου: 

Όταν ο Πολιτισμός γίνεται πράξη μέσα από τους ίδιους τους πολίτες, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό!
Από τη 2η Πανελλήνια Διαλεσχική Συνάντηση που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα μας στο Πολιτιστικό Κέντρο, με τη συμμετοχή λεσχών ανάγνωσης από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και η λέσχη ανάγνωσης Degas, μία λέσχη γνωστή στην πόλη μας για τις δράσεις της υπέρ των βιβλίων.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γι αυτή την ιδιαίτερη επιτυχημένη συνάντηση, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Ρεαλισμό και τον Μαγικό ρεαλισμό και στις δύο σημαντικές συγγραφείς μας, την Ιωάννα Καρυστιάνη και τη Ζυράννα Ζατέλη.
Εύχομαι σε όλους τους λάτρεις των βιβλίων να συνεχίσουν να διοργανώνουν αντίστοιχες δράσεις, ικανές να μεταλαμπαδεύσουν την μαγεία της ανάγνωσης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ