spot_img
22 C
Moschato
22 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου 24/01/2024

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καλείστε στην 2η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν.5056/2023, θα λάβει χώρα δια ζώσης, στην αίθουσατου Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως), στις 24 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 19:30 μ.μ, με τα εξής θέματα:

  1. Συζήτηση επί των εξελίξεων για το ακίνητο του πρώην ΕΟΜΜΕΧ.
  2. Λήψη απόφασης για τον ορισμό αιρετών αντιπροσώπων για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Πειραιά & Δυτικής Αττικής.
  1. Λήψη απόφασης για την εκλογή αντιπροσώπων στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).
  2. Εκλογή εκπροσώπων δημοτικού συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. για την δημοτική περίοδο 2024-2028.
  3. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
  4. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
  5. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
  6. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.
  7. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων.
  8. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής καταστροφής αντικειμένων άνευ αξίας.
  9. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών στην Επιτροπή,  για τον έλεγχο και την υποβολή εκθέσεων ελέγχου προς την Οικονομική Υπηρεσία, κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.
  10. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής για την άρση κυκλοφορίας παλαιών αυτοκινήτων και τον χαρακτηρισμό αυτών ως εγκαταλελειμμένα.
  11. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την άρση κυκλοφορίας παλαιών αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου.
  12. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπής ελέγχου των ήδη χορηγηθέντων χώρων στάθμευσης καθώς και τον έλεγχο των νέων αιτήσεων για χώρο στάθμευσης.
  13. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2024 ορίζοντας τακτικά και αναπληρωματικά μέλη αυτής.
  14. Λήψη απόφασης για τον ορισμό Εκτιμητικής Επιτροπής του Δήμου για την εκποίηση και εκμίσθωση των ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου καθώς και για την αγορά και μίσθωση ακινήτων και κινητών πραγμάτων ανηκόντων σε τρίτους, για το έτος 2024.
  15. Λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. πρωτ. 23175/22-12-2023 επιστολής-αίτησης της Εταιρείας ΑΛΘΑΙΑ Α.μ.κ.ε που αφορά στην παραχώρηση χώρου.
  16. Λήψη απόφασης για την ένταξη του 3ου διεθνούς συνεδρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.
  1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό τιμής μονάδας χρέωσης σύνδεσης ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων και χρέωσης αγωγού ακαθάρτων.
  2. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δικαιούχων δημοτικών συμβούλων αποζημίωσης λόγω συμμετοχής τους σε συνεδριάσεις του ΔΣ και καθορισμός ύψους της εν λόγω αποζημίωσης.
  3. Γνωμοδότηση επί αιτήματος της Περιφέρειας Αττικής περί τροποποίησης της μελέτης του έργου: «Κατασκευή δικτύου ομβρίων σε περιοχές των Δήμων Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Μοσχάτου–Ταύρου».
  4. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπων του Δήμου στο ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».
  5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου, σύμφωνα και με το  υπ΄αριθμ. 1176/19-1-2024 αίτημα του Χαμένου Θησαυρού.
  6. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπων προς τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας «Ε.Ο.Ε.Σ Αμφικτυονία».
  7. Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπων για την διαχείριση του λογαριασμού ταμειακών διαθεσίμων που τηρεί ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στην Τράπεζα της Ελλάδας.
  1. Λήψη απόφασης σχετικά με: α) τη χορήγηση δικαιώματος υπογραφής των πάσης φύσεως οικονομικών συναλλαγών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με τις τράπεζες EUROBANK A.E. και ALPHA BANK και β) τον ορισμό ειδικών εκπροσώπων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έναντι των τραπεζών EUROBANK A.E. και ALPHA BANK.
  2. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της απόφασης 197/2023 για «Υπεύθυνους Λογαριασμού έργων».

Επισυναπτόμενα Έγγραφα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ