spot_img
16.6 C
Moschato
16.6 C
Tavros
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Καρναβάλι Μοσχάτου -Ταύρου 2024. Όλες οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 2024

Όλες οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου στις 14.30 η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 2024

Πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων

Οι εκδηλώσεις για το «Καρναβάλι 2024» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχουν ήδη ξεκινήσει. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού, την Κυριακή, 10 Μαρτίου, στις 14.30 στη Λ. Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο με τη συμμετοχή 6.000 καρναβαλιστών και αρμάτων, τη νεανική συναυλία με τη LILA TRIANTI και τους KINGS, αλλά και το Colour Day Festival που για άλλη μία χρονιά θα δώσει χρώμα στη γιορτή μας.

Η διασκέδαση θα συνεχιστεί την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Α. Γεωργίου) στον Ταύρο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη λαϊκή ορχήστρα του. Συμμετέχει η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. 

Το πρόγραμμα του Καρναβαλιού έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ  

Το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου:

Το Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αποτελεί ένα ιστορικό θεσμό που προσδίδει φήμη και αναγνωρισιμότητα στην πόλη. Το Καρναβάλι μας ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1980 και τα 37 αυτά χρόνια έχουμε προσκαλέσει πλήθος καλλιτεχνών από όλα τα μουσικά ακούσματα. Το σημαντικότερο, όμως, γεγονός είναι οι χιλιάδες συμμετοχές της Μεγάλης Παρέλασης από τα σχολεία μας όλων των βαθμίδων από φορείς, συλλόγους, καλλιτεχνικές σχολές αλλά και από παρέες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Μαζί με τη πολυπληθή και την ιδιαίτερη παρουσία του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, συγκροτείται ένα δυναμικό γεγονός που επιδρά θετικά στα καταστήματα και στην εμπορική ζωή της πόλης που υπερβαίνει τα όρια του Δήμου μας.

Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένα γεγονός που το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό καθώς διαμορφώνει ένα διαφορετικό σκηνικό: Το Καρναβάλι δεν «επιβάλλεται» πλέον από το Δήμο αλλά «διεκδικείται» από εσάς τους ίδιους, από τους συμπολίτες κάθε ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι εμπεδώνεται μία συνέχεια από τους γονείς στα παιδιά τους και ούτω καθ’ εξής προσδίδοντας κύρος και γόητρο στην πόλη και ενδυναμώνοντας την κοινωνική συνοχή και την ταυτότητα του Δήμου μας.

Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις ώστε να χαρούμε το κλίμα της Αποκριάς, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ζήσουμε όμορφες στιγμές τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους και τους συμπολίτες μας, όσο και με τους επισκέπτες της πόλης.

Καλή Αποκριά

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ  

 

Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ  

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2024:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ